וורד בסייפר ללא אפשרות של פתח מסמכים \ או תוכנה חילופית ללא כניסה לתוכן המחשב,
-
איזה שמירת קובץ?
-
@לומדי-תורה מתי שאתה מכין מסמך ושומר אותו אז אתה רוצה שאנשים יכלו לשמור בנגן שלהם ולא במחשב וכך שלא יהיה להם גם גישה למחשב..
אז תראה שזה בסדר.. לזה היתה כונתך להגיע למחשב לא? -
אבל אני יכול לדוגמה לעשות פתח מסמך ולמחוק את כל הנתונים של המחשב
-
@לומדי-תורה אי אפשר אם אני זוכר נכון.. סייפר לא נותנת לפתוח את סייר Windows
-
@לומדי-תורה אני זוכר שבדקתי עם תורת אמת לפתוח את Windows וזה לא נתן לי ..
תבדוק ותעדכן.. -
הרגע בדקתי, הסתרתי כונן, מחקתי בהצגת המסמכים ל0, ועדיין אני עושה פתח במחחשב זה ופותח לי את המסמכים
-
גם אם לתוכן עצמו לא יוכלו ליכנס, אני מפחד ממזיקים בככונה או שלא, שימחקו או ינסו למחוק נתונים
אני סומך עליך אם אתה אומר שזה הרמטי -
@לומדי-תורה אמר בוורד בסייפר ללא אפשרות של פתח מסמכים \ או תוכנה חילופית ללא כניסה לתוכן המחשב,:
אני סומך עליך אם אתה אומר שזה הרמטי
אני אמרתי שזה כלל לא אומר להיפתח מוזר שזה נפתח אצלך...
אני יכול לנסות לבדוק אצלי עכשיו את העניין.. אם תרצה אפשר גם שליטה מרחוק.. -
קדימה בא ננסה
-
@לומדי-תורה תדבר איתי בצט'...
-
שלום גם אני מחפש משהו כעיין זה, וביותר ביאור אני רוצה לישיבה עשר עמדות עם וורד בלבד, אבל אני צריך שבשביל להיכנס למערכת יצטרכו טביעת אצבע,- בהתחלה רציתי לעבוד על זה דרך סייפר ובשביל החסימה של המחשב עצמו ועל זה עוד תוכנה של טביעת אצבע, אבל בתוכנה שח סייפר יש הרבה בגים בוורד, ומה שלומדי תורה ציין זה עוד הבגים הקטנים, כי אפשר גם להיכנס ללתוכן ממש ולא רק למחוק וכו' [דרך פתח מיקום קובץ ב"מידע"] קיצור למעשה אני די התיאשתי, עכשיו אני מחפש מתכנת שרוצה לקחת את העבודה הזאת לידים, יש לי תקציב די גדול 10,000 ש"ח [אפפי' קצת יותר] אב לאני רוצה תוכנה מושלמת א. וורד בלבד אם אפשרות לחסום דברים בוורד עצמו [לחסום הוספות וכו' מכיון שניתן להיכנס למחשב דרך הוספת תמונה או ווידאו] ב. כל משתמש לא יוכל לראות את הקבצים של השני [אפשר שכל אחד יעשה קוד על המסמך שלו ולעשות שלא יהיה ניתן למחוק בכלל קבצים מהמחשב אבל זה ללכת הפוך על הפוך וא שלכל אחד יהיה משתמש בפני עצמו]ג. הכניסה תהיה דרך טביעת אצבע [מכשירי טביעת אצבע עלי].
[אולי אפשר במקום ללכת הפוך על הפוך ולהגדיר את סייפר על וורד ואז לפתוח דדרך פתח את המסמכים אולי אפשר פשוט שלכל טביעת אצבע תיפתח תקיה וממנה לא יהיה ניתן לצאת אלא רק לפתוח את הקבצים שיש שם וכו'
ל=מעשה למי שיש ידע בנושא או שיכול להעביר את הבקשה לחברים וכו' תבוא עליו ברכה זה זיכוי הרבים גדול
נ.ב. איין ענין לתת לי כל מיני עצות בתנאים הנ"ל [לא לעשות טביעת אצבע או שכל אחד יעבוד עם אונקי שלו מכיון שלא אני הצבתי את התנאים הללו אלא הצוות כאן בישיבה.
תגובות והצעות ניתן לתת לי כאן או במייל 41596457A@GMAIL.COM -
bbn עזר לי מאוד, להבנתי יש פתרון די קל לכל מה שעלתה, אז תיצור איתו קשר, בהצלחה