אוצר החכמה גירסה 19
-
תודה רבה
מחכה בקוצר רוח. -
עלה עדכון.
מקווה שיעזור -
אשמח שתבדקו מה המצב עם גירסה 19.
נראה לי שיש שם עוד הרבה פרצות.
יש גם אפשרות להריץ מצב בית כנסת של אוצר החכמה עצמם. עדיין לא בדקתי -
יש אצלנו בבהכ"נ אוצר החכמה 19 ופועל עם סייפר אך לא נותן להדפיס (בהגדרות הוא מזהה את המדפסת אך אין אפשרות להדפיס), וכן אוצר החכמה מופיע רק בשורת המשימות ולא על שולחן העבודה.
האם יש מידע בנושא? -
@admin אמר באוצר החכמה גירסה 19:
אשמח שתבדקו מה המצב עם גירסה 19.
נראה לי שיש שם עוד הרבה פרצות.
יש גם אפשרות להריץ מצב בית כנסת של אוצר החכמה עצמם. עדיין לא בדקתיבדקתי בעמדה של מישהו שאני מכיר
גם אין אפשרות להדפיס
וכן ששומרים לPDF זה פתוח את הסייר קבצים ומאפשר גישה לקבצי המחשבועוד נקודה, יש קיצור דרך של התוכנה במחשב, משם לא היה אפשרות להפעיל את התוכנה
ורק בקובץ EXE שיש בכונן היה אפשר , ובאמת שם זה עובד
אך אם מפעילים את התוכנה בסייפר וסוגרים, אין אפשרות לפתוח אותה שוב
וצריך לצאת מסייפר ולהיכנס -
נבדוק ונעדכן אי"ה
-
@admin אשמח לדעת אם עדכנתם מענה לבעיות שצוינו, כי אני גם נתקל בחסימה בהדפסה וכן בבעיה כשסוגרים את האוצר באיקס שאח"כ צריך לצאת מסייפר,(הפתרון כרגע הוא לצאת רק מסמל המנעול למטה) כמו"כ מצב ההגנה של הסייפר לא מבטל את הגישה לכל מיני מקומות,
ישר כח על הכל, ובציפיה לפתרון התקלות! -
@יחיאל אמר באוצר החכמה גירסה 19:
@admin אשמח לדעת אם עדכנתם מענה לבעיות שצוינו, כי אני גם נתקל בחסימה בהדפסה וכן בבעיה כשסוגרים את האוצר באיקס שאח"כ צריך לצאת מסייפר,(הפתרון כרגע הוא לצאת רק מסמל המנעול למטה) כמו"כ מצב ההגנה של הסייפר לא מבטל את הגישה לכל מיני מקומות,
ישר כח על הכל, ובציפיה לפתרון התקלות!כרגע יש פתרון בדיעבד להדפסה ע"י משתמשי הסייפר להכנס במקום להדפס- ליצוא לפי.די.אף. ולהדפיס, אמנם זה נותן כניסה חפשית וכמו"כ כל אחד שומר לו קבצים.
-
עשיתי התאמה לגירסה 19. יש מישהו שמוכן לבדוק שזה עובד טוב?
-
היכן מורידים את הגריסה האחרונה?
-
@admin לא עובד
-
קנינו עבור העמדה בבית מדרשנו אוצר החכמה גירסא 19 ולא עובד עם סייפר מה עושים?
אשמח אם יוכלו ליצור עמנו קשר טלפוני בהקדם כדי שנדע מה לעשות
העמדה המאוד שמישה מושבתת כבר כמעט חודש, משום שהסירו לנו את הגירסא הישנה ונמנע מהלומדים יכולת חשובה זו, אנא צרו קשר!
דבר נוסף בנתיים גם פג התוקף של התוכנה אשמח לקבל הדרכה איך אנו מחדשים תוקף.
ייש כח עצום לפעלכם העצום להגדיל תורה. -
@קול-תורה התוכנה כבר אמורה לעבוד כימעט באופן מלא עם אוצר החכמה 19
העלתי פה את הקובץ שצריך להכניס
https://forum.safera.co.il/post/1816 -
@bbn כעת אחרי עדכון הקובץ ששלחת ,ניסיתי הערב וההדפסה עובדת מצויין ולא צריך הדפסה לפי די אף, מה שהשתנה בין היתר שצריך לבחור עמודים בחלונית הראשונה כשנכנסים להדפסה ולא ובהדפס עצמו זה חסום, כמו"כ יש באג שבחלונית ההדפסה אפשר להכנס להגדרות ההדפסה ולשנות. תודה
-
@admin היקר והמסור
עוד משהו קטן
כאשר שומרים לPDF אז בעבר היה צריך לבחור את הדיסק און קי כדי לשמור, ואם לא זה לא היה שומר
וכיום גם שלא בוחרים זה עושה שמירה, ובעצם שומר את המסמך במחשב
ויוצא מצב שאנשים חושבים שזה נשמר להם בדיסק און קי ובעצם לא נשמר כלום אלא במחשב של העמדה