הטענה עצמית באמצעות קודים חד-פעמיים
-
תגובה: מחשבים שאינם מחוברים לאינטרנט
כפי שהובא בנושא המצוטט, בקשה לאפשרות טעינה באמצעות קודים חד פעמיים.מצאתי דרך לגשת למסד הנתונים של סייפר ולשנות אותו על ידי תוכנה חיצונית.
כלומר, אני יכול לבנות תוכנה שתאפשר להטעין כסף למשתמשים על ידי קודים חד פעמיים - האם הדבר הזה קביל מבחינת מפתח המערכת? -
-
אם נדרשת הדרכה מפורטת. אנא כתבו לי כאן.
וכן אם מישהו הוריד את התוכנה והשמש בה בהצלחה, אשמח אם יגיב על כך. -
@random השמח להסבר בבקשה,
העברתי את קובץ ICO למיקום C:\ProgramData\KioskTorani
התוכנה נפתחת כשאני מחוץ לעמדת סייפר, אך רק החלון של צד משתמש שהוא מזין את הקוד.
היכן מהממשק שאני מייצר קודים?
כשאני מנסה לפתוח כשמתמש סייפר בעמדה את החלון של צד משתמש, היא נפתחת אך אחרי שנייה היא נסגרתתודה על ההשקעה
-
@מרדכי-מרדכי מתחילים עם התוכנהcodes.exe לייצר קודים בתיקיה C:\ProgramData\KioskTorani קובץ CSV יש עמדה ל5 ש"ח ו10 ש"ח
-
@מרדכי-מרדכי החלפתי הקישור לתיקייה חפש gui להפעלה
תעדכן אם זה עובד -
@חיפה אמר בהטענה עצמית באמצעות קודים חד-פעמיים:
@מרדכי-מרדכי החלפתי הקישור לתיקייה חפש gui להפעלה
תעדכן אם זה עובדגירסה חדש התוכנה דרייב
לחלץ התיקיה עם קוד 2323 לכנס קודם עם משתמש מנהל.
בעז"ה נעלה כל הסקריפט בפייטון למי שצריך או רוצה להוסיף דברים לטובת ציבור -
@random אני לא בדיוק הבנתי מה אני אמור לעשות
איפה אני צריך להשים את התוכנה
ואיך אני יודע מה הקודים
אשמח להדרכה מפורטת יותר -
@ג-שאול התוכנה ללא מוגן
-
@חיפה הכנסתי את התוכנה בתקייה של הסייפר ושמתי קיצור דרך בסייפר והוא אמנם מופיע לי אבל רק נותן לכתוב שם משתמש וסיסמא נתקע שם ולא ממשיך לשום מקום
-
@חיפה אמר בהטענה עצמית באמצעות קודים חד-פעמיים:
@מרדכי-מרדכי מתחילים עם התוכנהcodes.exe לייצר קודים בתיקיה C:\ProgramData\KioskTorani קובץ CSV יש עמדה ל5 ש"ח ו10 ש"ח
לא ראיתי בקובץ תוכנה כזאת
-
@ג-שאול עדכנתי הקישור
הדרכה: צריכים להפעיל כמנהל מערכת. ולכנס פעם ראשונה וכל פעם שרוצים להוסיף קודים, שם משתמש - וסיסמה למי שהוגדר בפרופיל מנהל בסייפר
התוכנה מייצר לוג וכל הקבצים ב C:\ProgramData\KioskTorani -
@חיפה הורדתי את החדש וכשאני מפעיל כמנהל ורושם שם משתמש וסיסמא של מנהל הוא לא מגיב כלום.
אגב לדעתי זה קצת מסובך שהמנהל צריך להכניס לפני"ז קודים ולזכור אותם, לדעתי יותר פשוט לעשות תוכנה שמציגה קוד על המסך ומבקשת קוד נגדי שמחושבן ע"פ הקוד שהציגה, ובנוסף לבנות מערכת בימות המשיח של סליקה לאשראי ואחרי התשלום המערכת (הקו בימות) מבקש את הקוד שהתקבל במסך ומחשבן את התוצאה-הקוד הנגדי ומקריא אותו -
@ג-שאול אמר בהטענה עצמית באמצעות קודים חד-פעמיים:
אגב לדעתי זה קצת מסובך שהמנהל צריך להכניס לפני"ז קודים ולזכור אותם, לדעתי יותר פשוט לעשות תוכנה שמציגה קוד על המסך ומבקשת קוד נגדי שמחושבן ע"פ הקוד שהציגה, ובנוסף לבנות מערכת בימות המשיח של סליקה לאשראי ואחרי התשלום המערכת (הקו בימות) מבקש את הקוד שהתקבל במסך ומחשבן את התוצאה-הקוד הנגדי ומקריא אותו
אתה גם תשלם לו על הפיתוח?
-
@אביי אני לא מייבין גדול בזה אבל לפי עניות דעתי כשניסתי לחשבן את התהליך הדבר היחיד שהסתבכתי בו זה ההתממשקות עם סייפר שזה כבר קיים במה שהוא פיתח
-
@ג-שאול אמר בהטענה עצמית באמצעות קודים חד-פעמיים:
אני לא מייבין גדול בזה