מפרשי האוצר מבית אוצר החכמה - אצלי לא עובד בסייפר
-
כנראה בגלל שבשלב הראשון של הכניסה לתוכנה יש נסיון לפתוח דפדפן ולכן הכל מנוטרל
האם יש פיתרון? -
בקשה לכלל ציבור המשתמשים: לתועלת כולנו אבקש שתשלחו מייל לאוצר החכמה OTZAR@otzar.biz
שבהיות ויש לכם עמדת מחשבים עם תוכנת סייפר ואתם מתעניינים האם "מפרשי האוצר" יתמך בסייפר כי פורסם יש תקלות בזה.
כי יש להם כיון להשקיע בזה אם יראו שיש לזה ביקוש!! -
אולי תנסה לאפשר גישה לדפדפן (עם חלון מוסתר שלא יופיע בשורת משימות)
-
@צדיק
אם תוכל לעדכן האם הפתרון של @ישבב-הסופר עובד?(גם אני רוצה להוסיף את מפרשי האוצר, ואני רוצה לדעת האם זה עובד עם סייפר)
תודה רבה!
-
אז ככה,
ניסיתי לבצע את הפתרון של @ישבב-הסופר ,
הוספתי את כרום לרשימת התוכנות עם גישה, ועדיין מפרשי האוצר לא עולה.סתם בשביל לאפיין את הבעיה,
ניסיתי לפתוח את מפרשי האוצר במחשב פתוח.
מתברר שזה בכלל לא תוכנה, כל הממשק של מפרשי האוצר מבוסס על דפדפן כרום!.כלומר, שכשלוחצים על האייקון "מפרשי האוצר" בשולחן העבודה, תפקידו אך ורק להריץ סקריפט במחשב שפותח במקביל אליו דפדפן כרום בגירסה רזה, כלומר, בלי שום אפשרויות אחרות,(שורת הכתובת, הגדרות,היסוריה,דפים נוספים וכו) אלא רק עמוד הפתיחה של הדף+מס' אפשרויות מצומצם של הדפסה וגודל התצוגה.
ולכן, מפרשי האוצר לא עובד בסייפר גם כשכרום מאופשר ברשימת התוכנות, (כי הרי זה לא הדפדפן עצמו אלא גירסה רזה שלו)פתרון נוסף שניסיתי, להכניס את תוכנת "מפרשי האוצר" לרשימת האתחול של וינדוס, (כלומר שהתוכנה תיפתח לבד עם כל הפעלה של המחשב)
אבל גם פתרון זה לא צלח.
כי שוב, זה לא תוכנה אלא הרצת סקריפט,
מה שקורה, (ללא נעילת סייפר) שהתוכנה נשארת פתוחה, ובמקביל אליה נפתחת עוד תוכנה עם עוד מפרשי האוצר, (כלומר, ניתן לפתוח כמה חלונות במקביל של "מפרשי האוצר" וזה לא מתחבר לחלון שכבר פתוח על שולחן העבודה)
וכמובן, עם נעילת סייפר, הפתיחה הראשונה לא משפיעה על העובדה שלוחצים על פתיחה נוספת, ולכן לא מתאפשר להשתמש ב"מפרשי האוצר" עם נעילת סייפר.אשמח מאוד. אם מישהו יוכל למצוא דרך עוקפת בצורה אחרת.
-
נמצא הפיתרון!!
באדיבות המתכנת של אוצר החכמה
יש לבחור קובץ הפעלה app.exe
הנמצא בדיסק אוצר החכמה \F:\mefotzar\launcher
החיסרון היחיד בצורה זאת שכשיש עדכונים חדשים ממפרשי האוצר
הוא לא מודיע אך אתם בודאי תקבלו על זה כבר הודעה במייל מאוצר החכמה. -
@צדיק אמר במפרשי האוצר מבית אוצר החכמה - אצלי לא עובד בסייפר:
נמצא הפיתרון!!
באדיבות המתכנת של אוצר החכמה
יש לבחור קובץ הפעלה app.exe
הנמצא בדיסק אוצר החכמה \F:\mefotzar\launcher(עריכה:) יפה!
עובד לי מצוין.תודה רבה!