תוכנה לניתוק העכבר בעת שליטה מרחוק
-
אני מתחבר מהמחשב במשרד למחשב של סייפר ואנשים בעמדה נוגעים בעכבר באמצע יש פיתרון?
-
@NOKIA בטמויוור ברגע שאתה מכניס מחשב לאנשי קשר שלך
יש לך אפשרות בהגדרות שלו לחסום עכבר ולעשות מסך שחור
אומנם זה לא כמו פעם שבאמצע החיבור ניתן לשנות ולהחזיר , אלה רק בגרסאות בתשלום
אבל ניתן ליפני תחילת החיבור לשנות ולבחור מה יהיה -
@bbn
לדעתי עדיף להתחבר דרך "אני דסק"
אמנם הממשק פחות נוח ולא בעברית,
אבל מדובר בתוכנה עם איכות תצוגה וזרימה הכי גבוהה שיש. בנוסף היא אף פעם אינה נחסמת משימוש מרובה.@NOKIA אמר בתוכנה לניתוק העכבר בעת שליטה מרחוק:
אני מתחבר מהמחשב במשרד למחשב של סייפר ואנשים בעמדה נוגעים בעכבר באמצע יש פיתרון?
ב"אני דסק" הפתרון הוא מאוד פשוט:
מסמנים וי ב"Block user's input"
והמשתמש אינו יכול לגעת בעכבר או במקלדת עד סיום הסשן:
(תרגום גוגל: "חסום את הקלט של המשתמש")אם רוצם ממש לחסום את הצופה שהוא גם לא יוכל לראות כלום על המסך,
מסמנים וי ב"Enable privacy mode"
והמסך נהיה שחור בעמדה:
(תרגום גוגל: "הפעל את מצב הפרטיות") -
יש אפשרות לסיסמת חיבור קבועה ללא צורך באשרור מצד המחשב הנשלט??
-
@דני ?יש אפשרות לסיסמת חיבור קבועה ללא צורך באשרור מצד המחשב הנשלט??
-
@לומדי-תורה @NOKIA
ברור!זה היתרון הענק של אני דסק!!! מאפשר כניסה למחשב הנשלט בלחיצה בודדת.
-
צריך להגדיר זאת פיזית במחשב המקומי (ולא ע"י שליטה מרחוק) או שתיכנס עם טים ויואר
-
צריך לצאת מהתוכנה, ולהפעיל חזרה כמנהל מערכת.
-
פותחים את הגדרות סיסמה:
ממלאים פעמיים את הסיסמה:
[היא צריכה להיות מורכבת מ-8 תוים חלק מספרים וחלק אותיות]
-
-
@דני איפה זה נמצא החלונות האלה כלומר איך אני מגיע לזה
-
ועוד שאלה
יש אפשרות לעשות שפעם השליטה תעשה מסך שחור ופעם לא כי זה תלוי מי זה?
תודה רבה -
@איגוד-המתפללים
בזמן השליטה,
יש לך למעלה שורת לחצנים,
אתה בוחר בו זמנית בעת השליטה האם במחשב הנשלט יראו את המסך או לא.
אם תסמן וי, המסך יהיה חשוך,
וברגע שאתה מוחק את הוי, המסך נדלק.
אין צורך לצאת מהשליטה בשביל זה. -
@דני התקנתי אני דסק חדש עכשיו (גירסה 3.3.1), ואני רואה שם את האפשרות של ניטרול העכבר, אבל אני לא מוצא את האפשרות של החשכת המסך הרחוק, יש לך מושג אם זה קיים עדיין?
-
@חיים אמר בתוכנה לניתוק העכבר בעת שליטה מרחוק:
@דני התקנתי אני דסק חדש עכשיו (גירסה 3.3.1), ואני רואה שם את האפשרות של ניטרול העכבר, אבל אני לא מוצא את האפשרות של החשכת המסך הרחוק, יש לך מושג אם זה קיים עדיין?
בתמונה שלמעלה בשורה האחרונה
ובשורה שלישית מלמטה זה רק ניתוק עכבר -
@התאחדות ראיתי את התמונה שלמעלה, אבל כפי שכתבתי בגירסה האחרונה זה לא נראה כך, ויש בשורה הרביעית את ניטרול העכבר, ולא מצאתי את ניטרול המסך
-
-
@התאחדות אכן הגירסה שהורדתי לא היתה מעודכנת. בגירסה המעודכנת שהורדתי עכשיו זה באמת קיים.
אבל אני לא מצליח להשתמש באפשרות הזאת של החשכת המסך הרחוק, כי הלחצן של שורת Enable privacy mode, המחשב לא נותן לי ללחוץ עליו (הוא אפור, ולא שחור). מישהו יודע למה?
(בדרך אגב, כשניסיתי לצורך הבדיקה להשתלט מרחוק על מחשב נייד, ונעלתי את שליטת המקשים של המחשב הנייד המרוחק, אז אמנם המקלדת של הנייד וכן העכבר החיצוני לא עבדו, אבל העכבר של המחשב נייד עצמו כן תיפקד-האני דסק לא הצליח לנטרל אותו)
-
@חיים בדקתי. בשביל להשחיר את המסך הרחוק, יש להגדיר במחשב המרוחק: (לא ניתן להגדיר זאת מרחוק, צריך לגשת פיזית למחשב הרחוק ולהגדיר שם)
להגדרה קבועה (אם קבעת במחשב המרוחק סיסמה ושמרת את הסיסמה)- באני דסק של המחשב הרחוק, בלשונית אבטחה יש לסמן V בשורת Enable privacy mode :
לחיבור זמני- ניתן במחשב המרוחק גם בלי סימון קבוע בלשונית אבטחה, על ידי בחירת MORE וסימון שורת Enable privacy mode :
-
@bbn אמר בתוכנה לניתוק העכבר בעת שליטה מרחוק:
@NOKIA בטמויוור ברגע שאתה מכניס מחשב לאנשי קשר שלך
יש לך אפשרות בהגדרות שלו לחסום עכבר ולעשות מסך שחורזה לא עושה מסך שחור אלא תצוגה שמראה שאפשר לבטל את השחרת המסך ע"י לחיצה על כונטרול+אלט+דלית האם יש אפשרות להחליף את התצוגה הזאת כדי שלא כל אחד יעשה לי את זה באמצע