בעיה נוספת בגירסה 19 באוצה"ח
-
@ספריה-נופי-עילית זהו שלא אמורים לראות את הקבצים
אני מעלה פה לטובת הכלל למי שאולי זה לא התעדכן
את הקובץ שתיקון admin כדי שיתאים לאוצר החכמה 19
https://drive.google.com/file/d/1sqoLHW39WJu5zzlonQsShha44b5dL4fM/view?usp=sharing
את הקובץ יש להכניס לתקייה פהC:\Program Files\KioskTorani
ולהחליף את הקובץ הקיים
-
@bbn
עידכנתי כרגע וזה עובד טוב
[רק יש דבר א' שאני לא יודע אם הוא תקלה - שאי אפשר להכנס להגדיר צד א' או 2 צדדים!
אגב, מחקתי את השורה שהיה צריך להוסיף בתוך הקובץ של אוצר החכמה - לא יודע אם זה משנה] -
@bbn שבוע טוב. עדכנתי את הקובץ שלך ושינתי שם לקובץ הישן והפעלתי, הבעיה עם ההדפסה נשארה.
-
@יחיאל שבוע טוב
הבעיה עם ההדפסה עוד לא הסתדרה
הבנתי שלבנתים כפתרון זמני אם עושים ייצוא לPDF אז שם כן ניתן להדפיס -
@bbn
רק לציין שכרגע בדקתי ויש בעיה בגלל הנ"ל [היינו בגלל שהדפסה היא דרך PDF] שיש גישה לקבצי המחשב שוב, כשנכנסים להגדות הדפסה עי' שם.סתם כך אני חושב שאולי הציבור [לפחות בחלקו] יסכים לשלם כדי שיפתר הענין כמה שיותר מהר, כי מקומות שלא יכולים כלל להפעיל את העמדה.
אם יש מה לעזור אני מוכן אבל אין לי מושג בתיכנות...... -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אתמול חשבתי שהבעיה הסתדרה והתברר לי ששוב חלון ההדפסה קופץ ונסגר. עדיין אנו צריכים למורנו הפי.די.אף.
-
@יחיאל כרגע admin שלח קובץ נוסף
שמסדר גם את בעית ההדפסות
להכניס אותו לתקיהC:\Program Files\KioskTorani
ולהחליף את הקיים
זה הקובץ
https://drive.google.com/file/d/13Wu4bI5E3vYh4q8u6Y2iB5EsRjnHjzqO/view?usp=sharing -
ישר כח! אכן אפשר להדפיס רגיל , רק מחכים לחסימת הגדרות המדפסת לציבור, כמו"כ אשמח לדעת האם בשביל למהר את ההדפסה כדאי לבטל את ההדפסה ברקע ולהגדיר הדפסה ישירה למדפסת בלבד (hp4250)?
ושוב ישר כח בשם המשתמשים בביהמ"ד חניכי הישיבות מזרח ברכפלד -
כמו שדברנו
תנסה ותראה שכן -
@bbn הקובץ לא מסדר את הבעיה
המדפסת מדפיסה לי בלי לקחת כסף ובלי לפתוח אפילו את החלון של ההדפסות דרך סייפר
יש לציין שאני לוקח כסף רק על ההדפסות ולא על השימוש אז זה פתוח תמיד ולא צריך שם משתמש בכניסה
תודה מראש אשמח לעזרה
יש לי מדפסת samsung ml-4050n -
@israel0000 יכול להיות שיש אצלך בעיה אחרת
אם תרצה תיצור איתי קשר בצאט וננסה לבדוק
כי במקום אחר שעשיתי זה עובד מעולה -
התקנתי הגירסה החדשה של 3.0.0.29
ועדיין כשאני נכנס דרך סייפר נפתח לי הגירסא הישנה של אוצה"ח בלי אפשרות חיפוש וכו' ולא עולה התוכנה 19 שנמצאת במחשב
משהו יכול לסייע לי???
אשמח מאד
בתודה מראש