מסתבר לי שיש גירסא מסויימת של וורד שADMIN נ''י עבד עליה, והיא חסומה כדבעי, רק שיגיד לנו איזו. ואם לאו אולי מישהו מכיר טכנאי שיכול (בתשלום חד פעמי) לטפל בזה וליצור וורד מוגן כראוי וכל מי שיהיה חפץ בתוצר זה. ישתתף במחיר.
-
איך אני משיג את הוורד הזה?
תודה רבה ותזכה למצוות -
אפשר גם בתוספת ל2019?
-
פוסט זה נמחק! -
הנה , יש ביקוש
-
פוסט זה נמחק! -
ידיעה חשובה בקשר לוורד אמנם בגירסא 2003 מסודר ה"פתח" ו"שמור בשם" אך עדין ניתן להגיע לקבצים דרך כמה אופנים לכן ניצרך להסיר את כל בלחצנים (ע''י לחיצה ימנית במיקום הלחצנים ולהמשיך לפי ההוראות) ואח''כ למשוך את שורת המשימות הראשית שבראש המסמך אל אמצע המסמך ואח''כ להעבירו ללמטה וכך לא יהיה ניתן לפותחו כי מקום זה מכוסה ע''י שורת המשימות של סייפר.
עדיין יש בעיה עם היפר קישור שניתן לעשות ע''י לחיצה ימנית בטקסט (אמנם הוא לא נותן לפתוח קבצים אך ניתן למחוק דברים,בדיעבד ניתן להתקין תוכנה למניעת מחיקה.) ומי שימצא פתרון לזה תבוא עליו ברכת טוב. ואשמח אם יודיעני במייל 9458253@GMAIL.COM
נ.ב. תודה לbnn שמוכן לעזור לציבור בהתקנה -
לגבי ההוורד
סוף סוף פתחתי לציבור אחרי המון לחץ של מתפללים
וורד שלי לא ניתן לעתיק לדיסקונקי (אין לי 2003) ולכן מי שמעוניין לטוח ארוך לעבוד על כתבים וכו', אני פותח לו תיקיה במסמכים של המחשב, והוא עובד על זה כמה ימים וכו' ובסוף אני מוציא לו את זה.
מה שקורה הוא שניתן להיכנס למסמכים של המחשב, לא לכלל המחשב רק למסמכים, ולכן לאן שהוא צריך הוא נכנס.
לכאורה זה דבר מבורך שיוכלו לעבוד עם האוצר החכמה ובר אילן מעבר לרק להדפיס.כותב את זה כדי לשמוע אם מאז היה עדכונים חדשים למישהו או ששם זה נשאר.....
-
@לומדי-תורה הפתרון הוא להתקין וורד 2013 שבו אין את הבעיה של גישה לקבצי המחשב
גם למי שיש וורד 2019 אפשר להתקין בנוסף לו גם 2013
מי שרוצה אשלח לו בצ'אט את הקבצים שצריך -
מה אני ירוויח מזה, שזה חסום או שיהיה אפשר לשמור בוורד?
אז תשלח לי
תודהה -
@לומדי-תורה הרווח בזה שבוורד 2019 ששומרים זה מראה את קבצי המחשב
ובוורד 2013 זה נעול ורואים רק אם יש אנוקי
כמו שיש באוצר החכמה -
ולשמור באונקי נותן?
-
@לומדי-תורה כן כמו אוצר החכמה
זה נראה ככה
https://forum.safera.co.il/post/720 -
תנקסססססס