סייפר לא עולה מיד
-
@צדיק-תמים יכול להיות גם שלמחשב יש סדר מסיום מה להלעות קודם
אולי צריך לבדוק אם אפשר לבחור איזה תוכנה תעלה קודם ואז אם סייפר תעלה זה יסדר את הבעיה -
@bbn אדרבא אם תוכל לבדוק [לאו דווקא עכשיו...] תעדכן תודה
-
@בית-יהודה מצאתי דרך שיעלה הרבה יותר מהר
דרך מתזמן המשימות
דבר איתי בצאט -
@bbn חשבתי ע"ז אבל לא ידעתי איך לעשות ראיתי שבמתמחים העלית תמונות עבור וינ' 10.
בע"ה בהמשך הערב אצור קשר בע"ה. -
@בית-יהודה אכן גם אני עשיתי כך והתוכנה עולה ממש מהר תוך שניה שתים
-
@bbn אמר בסייפר לא עולה מיד:
@בית-יהודה מצאתי דרך שיעלה הרבה יותר מהר
דרך מתזמן המשימות
דבר איתי בצאטאולי תעלה צילומי מסך?
-
@admin בסדר גמור
פשוט חשבתי שזה קצת מסובך
אבל אני ירשום בלי נדר ומי שלא יסתדר מקסימום ישאל -
@בית-יהודה
העלתי מדריך קטן איך לעשות
https://forum.safera.co.il/topic/338/אפשרות-להעלות-את-סייפר-מהר-יותר-מהרגיל -
@התאחדות
ניסיתי כעת לעשות את מה שאמר @bbn והסייפר עולה יותר מהר באמת, אבל לא ממש מיד. אני מצרף צילום מסך לדגם המחשב וכו' שברשותי. מעניין אם פשוט המחשב שלך מהיר יותר או שזה תלוי בעוד דבר.
[אגב, נדמה לי שכעת חזרה הבעיה שאי אפשר לללחוץ F8 מיד, וצריך לצאת ולהכנס. אבל אולי זה בגלל שעדיין התוכנות צריכות לעלות, ואחרי שהם גמרו לעלות זה כן עובד, אני יבדוק בל"נ עוד פעם]. -
@בית-יהודה המחשב שלך יחסית בסדר ואמור לעלות מהר
אלה אם כן מדובר מכונן מכני ולא SSD שזה די משפיע@בית-יהודה אמר בסייפר לא עולה מיד:
[אגב, נדמה לי שכעת חזרה הבעיה שאי אפשר לללחוץ F8 מיד, וצריך לצאת ולהכנס. אבל אולי זה בגלל שעדיין התוכנות צריכות לעלות, ואחרי שהם גמרו לעלות זה כן עובד, אני יבדוק בל"נ עוד פעם].
מה הכוונה?
-
אני מקדים ש - הכל בסדר ב"ה!!!!!!!
א. בדקתי שוב וכרגע 'סייפר' עולה ממש תוך כמה שניות [בערך 7 שניות אולי פחות]
ב. בעבר - לפני העידכונים האחרונים של סייפר, היה צריך לצאת מהסייפר ולהכנס, ורק אז היה אפשר ללחוץ על F8 - וזה הסתדר עם עדכון סייפר לאחרונה. ופשוט היה נדמה לי, שהבעיה הנ"ל חזרה [כי כשסייפר עולה א"א ללחוץ על F8 למשך כמה שניות בודדות]. אבל עכשיו ראיתי שממש מהר אפשר ללחוץ על F8 - לסיכום ב"ה אין בעיות !!!!!!!!!!
לסיכום - כרגע הכל בסדר!! יישר כח גדול לכל הטורחים בענין!