מוקדש לרבי @admin
-
רצינו להודות למנהל היקר יוזם ומייסד תוכנת סייפר הלא הוא רבי @admin היקר והמסור בלב ונפש
שעושה לילות כימים בשעות לא שעות למען לומדי התורה ומשתמשי אוצר החכמה
שלא על מנת לקבל שכרגם בשדרוג הפורום לא חסך מזמנו למען יהנו במראית העיין
לשאול שאלות ולהגיב תגובות בעזרה הדדית אחד לשני בצורה נאה ונעימה
תודות לו על מסירות נפשו
שיזכה הלאה להמשיך להגדיל תורה ולהאדירה וחפץ ה' בידו יצלחאפשר ממש לברך על המוגמר על אוצר החכמה גירסא 19
ובזו פניה לכל המשתמשים והלומדים אם יש לכם רעיונות תעלו לכאן ותשתפו את הציבור לטובת כולנו
גם נודה למשתמש הוותיק החפץ בעילום שמו
שעומד כמנוע טורבו מאחורי הקלעים על כל השדרוגים
שיזכה לברכה בכל מעשי ידיו -
@התאחדות אמר במוקדש לרבי @admin:
רצינו להודות למנהל היקר יוזם ומייסד תוכנת סייפר הלא הוא רבי @admin היקר והמסור בלב ונפש
שעושה לילות כימים בשעות לא שעות למען לומדי התורה ומשתמשי אוצר החכמה
שלא על מנת לקבל שכרמצטרף לברכות!
תודה רבה לadmin על כל ההשקעה והמסירות -
@התאחדות ג"א מצטרף להנ"ל אין לי מה להוסיף.... באמת זכותו גדולה ובפרט שהכל ברצון, והתגובה מהירה ועניינית.
אבל בכל אופן אני רוצה להוסיף עוד משהו - נכון שרק מעט מגיבים כרגע, אבל באמת הדבר הזה מועיל להרבה מאד משתמשים. ללא ספק במוקדם או במאוחר העמדות ישודרגו לגירסה 19 ולכן זה נצרך מאד. [כתבתי זאת כי לפעמים יש הרגשה שזה לא חשוב כ"כ ורק עבור כמה אנשים בודדים לא שוה לטרוח, אז כאמור זה לא כך - ופשוט ישנם כמה 'חלוצים' שעושים טסט עבור כולם].
עוד דבר חשוב! התמיכה הזאת בסייפר נותנת חשק לתפעל את העמדות. כי זה לא איזה תוכנה ישנה שנתקעת... וכו'. ו'בסופו של יום' עמדה תקינה ופעילה = 'יגדיל תורה ויאדיר' [מלבד ה'חסד' שיש כאן שזה מאד 'מעצבן' שהדברים נתקעים].
אז ברכות מכולנו אנו ממש ב'ישורת האחרונה'. ונעשה בקרוב חנוכת הגירסא.
בהזדמנות זו לא נשכח להודות ל @bbn כמובן, שהוא ממש כמעט 'סגן מנהל'. ]בלי לפגוע בכבודו של @admin ] ועוזר ברצון בכלל ובפרט. לי אישית הוא עזר מרחוק, ועוד בכל תגובותיו והדרכותיו המחכימות.
ב'רוח' הברכות הנ"ל ... שלוחה ברכה כעת לרוב ככל חברי הפורום דכאן, ש[כנראה] מנהלים עמדה של הרבצת תורה. ברכה והצלחה בכל מעשיכם תגדילו תורה ועשיית חסד, ותמשיכו תמיד להועיל לעצמכם ולאחריני...
אז - אשריכם ישראל !!!