בעיה באוצר החכמה 19 גירסת רשת
-
@bbn
אמנם אתה צודק
אבל הבעיה שהנתונים של התוכנה לא מסונכרנים ואין מידע של כל העמדות יחד -
@admin
הם אמרו לי שצריך שיהיה מחשב אחד שהוא סרוור, רק שרת בלי שישתמשו בו
אבל אולי לא הדגשתי מספיק את הבעיה
שמשום מה הסייפר כשאין פעילות על המחשב הראשי
כנראה הוא מנתק מתי שהוא את אוצר החכמה ואז העמדות נהפכות ללא פעילות -
@ספריה-נופי-עילית יש פה שתי דברים
אוצר החכמה סרבר וסייפר שמחובר לנדרים פלוס
לגבי אוצר החכמה כדאי לפנות לתמיכה של אוצר החכמה
ולגבי נדרים
אם הכנסת את המספר מוסד בכולם זה אמור לעבוד ולהסנכרן עם כולם
אם תרצה צור איתי קשר בצאט וננסה לבדוק לך למה זה לא עובד -
@ספריה-נופי-עילית
אין לי רשת אבל אני מציע אולי דרך:
מה בעצם הבעיה להשאיר את הSERVR הראשי תמיד פתוח, בלי סייפר, והוא יהיה בתוך ארון סגור. כי לפי מה שהבנתי גם ככה אי אפשר להשתמש בו.ולגבי הניתוק, סליחה על השאלה - אבל אולי צריך להגדיר בתוכנה בכל מחשב שזה לא יתנתק אף פעם?
[כוונתי, שבכל מחשב להתקין סייפר בנפרד, ולא דרך הרשת, ורק האוצר יתחבר דרך הרשת].
.רק להוסיף שאם אני מדבר לענין... אז לא צריך להחביא את המחשב, פשוט לא לחבר לו מסך בכלל, במחשבה שניה- מן הסתם המחשב גם כך בתוך ארון אז זה לא בעיה. מקוה שאני מועיל]
-
@בית-יהודה הוא משמש בתור עמדה
-
@ספריה-נופי-עילית
הבנתי, אבל כתבת שבאוצר החכמה אמרו שאי אפשר להשתמש בו בתור עמדה, והיות שכן הצעתי את הנ"ל. כדי שלא יהיה בעיה עם הניתוק.הוספה:
אם תרצה יש לי מחשב מיותר שרק צריך כונן SSD [אבל הוא די ישן ואני לא יודע מה הדרישות שצרך עבור השרת אצלכם].
בכ"א כמדומני ש'גוף' של מחשב בלבד אפשר להשיג ביד שניה במצב טוב במחיר סביר. אם תרצה יתכן שאני יכול להשיג בסביבות 1000 ש"ח מחשב I7 דור 6 מטכנאי שביררתי אצלו לפני תקופה.אני רק מוסיף - שאפשר להשאיר את העמדה פעילה ו'להחביא' עוד גוף מחשב בארון וכדו' שישמש כמחשב 'שרת'. אא"כ יש חוסר קריטי במקום.
-
מה לגבי הבעיה של הסרבר? האם אכן זה נסגר בגלל סייפר?
האם זה מצריך שהתוכנה הראשית של אוצר החכמה תפעל (כי א"כ, אין לכאורה פתרון. צריך לבקש פיתוח מאוצר החכמה) -
@admin
אני לא מספיק בקיא אבל נראה שהסייפר באיזה שהוא שלב מתנתק ואז הוא גורם לכיבוי של אוצר החכמה
כי במחשב בלי סייפר תוכנת אוצר החכמה לא נסגרת כשלא משתמשים וללא סגירה ידנית -
פוסט זה נמחק! -
@admin
דרך אגב דיברתי עם אוצר החכמה כעת
ואכן הם אמרו לי שיש להם עדכון גירסא
והם מפרידים את הקובץ הפעלה לשנים ואת האוצר לאן
הם יכניסו לתזמונים שזה כל הזמן יפעל (מקווה שהבנתי נכון)
בכל מקרה נשאר לבדוק האם הסייפר לא מוגדר באיזה שהוא מקום לכבות את האוצר החכמה כשאין פעילות וכדומה