אני לא מצליח להתקין את תוכנת סייפר זה כותב שחלק מהפעולות נכשלו
-
@פרפר כדי להתקין את התוכנה צריך חיבור לרשת?
-
@פרפר תודה רבה הסתדרתי
-
אני גם מנסה עכשיו להתקין את זה, ויש לי את אותה התקלה.
מה הפתרון לזה? (אני מחובר לרשת) -
@בני-הישיבעס אתה עושה "הפעל כמנהל"??????
-
@בני-הישיבעס אני גם ניסיתי עכישו להתקין ולא נותן לי מאותה בעיה כותב שחלק מהפעולת נכשלו לא כתוב פה מה צריך לעשות,
אם מישהו יודע אני ישמח שיעזור לי
-
עשיתי הפעל כמנהל והוא לא נתן לי
מה שבסופו של דבר עשיתי, הוא שהתקנתי את התוכנה על מחשב אחר ששם משום מה הוא כן נתן לי, ופשוט העתקתי את קבצי התקנת המערכת (החלפתי את כל התיקיה שנקראת 'kisktorani') מהמחשב שכן הצלחתי להתקין, והכל זרם חלק -
שלום, גם אני נתקלתי בבעיה הזאת, יש פתרון חוץ לנסות להתקין במחשב אחר?
-
@ישיבת-שובי-נפשי המחשב שאתה מתקין מחובר לרשת?
-
לא מחובר לרשת... מיועד לאוצר החכמה בלבד , ניסיתי גם את העצה שנתנו פה לנסות להתקין במחשב אחר ואותה התקלה הופיעה, המחשב ההוא דווקא כן מחובר לרשת.. תודה מראש
-
@ישיבת-שובי-נפשי נסה אולי להשבית אנטי וירוס
-
@admin יישר כח גדול, אמנם לא עזר להשבית את האנטי וירוס, אבל התקנתי במחשב אחר והעברתי למחשב שלי ועובד מצויין תודה רבה לכל מי שייעץ
-
התקנתי את התוכנה וכתב לי ג"כ חלק מהפעולות נכשלו, כעת א"א לגשת למנהל המשימות, ואין אפשרות לכבות את המחשב דרך הסמל של הכיבוי [אא"כ אני מכבה עם כפתור הכיבוי] - החיבור לרשת שלי עם סנון מצומצם של נטפרי,
מה עלי לעשות? -
@א-א-0 התחברתי לרשת והצלחתי להתקין את התוכנה, עדיין חסום מנהל המשמות והאפשרות כיבוי,
אני מעוניין פשוט להסיר את התוכנה - איך אני עושה זאת? -
@א-א-1 @א-א-1 אם אתה רוצה למחוק לגמרי כולל ביטול כל ההגבלות בצע את זה:
כנס להגדרות התוכנה כמנהל ובלשונית כלים תבטל את כל ההגבלות .. תשמור ואז תכבה ותדליק את המחשב
אחרי זה
כנס למנהל המשימות ואז לשירותים ותפסיק את השירות הזה:KioskToraniService
אחרי זה תיכנס לProgram Files ותמחק את התקיה של התוכנה.. KioskTorani
ותיכנס גם ל
ProgramData (תעשה הצג קבצים ותקיות מוסתרם
וגם שם תמחק את התקיה של התוכנה KioskTorani
שים לב זה מוחק את כל המשתמשים שרשמת.. אם אתה רוצה לגבות אותם, אז בתקיה הנ"ל בProgramData תגבה את המסד נתונים שיש שם שנקרא LocalSaferServerוזה כדי להחזיר את נוחות הגישה שבמסך הפתיחה:
תפעיל את זה כמנהל
החזרת-נוחות-גישה.bat -
@bbn אצלי אחרי התקנה בטעות הכל חזר חוץ מלחצן ההתחל שעל המקלדת שלא עובד!
לתשומת לבכם
@Global Moderators
@Editors
@administrators -
@מוגן הפתרון ללחצץ התחל מופיע כאן
https://mitmachim.top/topic/71723/בעיה-לחצן-התחל-במקלדת-לא-עובד-אחרי-התקנת-סייפר-והסרתה/19