תוכנת סייר קבצים מוגן לסייפר | פרטים בפנים
-
@54 לא הבנתי את כוונתך...
-
@אביי שאם אני רוצה להסתיר איזה דיסק, אז אני צריך להכניס לדיסק שאני רוצה להסתיר, איזה קובץ שתעשה, שהוא כמו ליידע את התוכנית לא להציג את הדיסק הזה, ואז הדיסק לא יוצג בסיר
-
@54 תיצור בו קובץ בשם otzer.exe
-
@ג-שאול אם הקבצים לא נפתחים, יש להוסיף בתוכנות של הסייפר את קיצור דרך לפתיחת וורד ולPDF, ואח"כ לפני פתיחת מסמך, לפתוח דרך התוכנות, ואח"כ לחזור לסייר ולפתוח את המסמך.
-
@אביי יש באג בסייר בחיפוש בשם הקובץ, אין אפשרות לחפש, אא"כ הקובץ הוא בעל שם של מילה אחת בלבד, ניתן לעשות משהו בענין?
-
@יהודה-בן-דוד אמר בתוכנת סייר קבצים מוגן לסייפר | פרטים בפנים:
יש באג בסייר בחיפוש בשם הקובץ,
איפה יש בסייר הזה חיפוש?
-
@ג-שאול אם הקבצים לא נפתחים, יש להוסיף בתוכנות של הסייפר את קיצור דרך לפתיחת וורד ולPDF, ואח"כ לפני פתיחת מסמך, לפתוח דרך התוכנות, ואח"כ לחזור לסייר ולפתוח את המסמך.
תודה אבל אני לא רוצה שהמשתמשים יוכלו לפתוח וורד אלא רק שיהיה אפשרות להדפיס
-
@אביי יש חלונית ליד 'בית', אם כותבים שם של תיקיה בחלונית, ויש לה שם בן מילה אחת, התיקיה נפתחת.
רציתי לשאול, האם יש אפשרות לעשות גרסא לסייר הקבצים שתהיה העתקת קבצים פעילה, זה מאוד נחוץ לעמדה אצלי, כיון שמורידים קבצי PDF מאוצר החכמה, וזה לא מגיע לאונקי שבוחרים, אלא להורדות, אם תהיה אפשרות העתקה, יהיה אפשר להעתיק משם. תודה רבה -
@אביי יש חלונית ליד 'בית', אם כותבים שם של תיקיה בחלונית, ויש לה שם בן מילה אחת, התיקיה נפתחת.
זה לא תיבת חיפוש, אלא הנתיב של התיקייה בכונן,
אמנם ראיתי כעת שבהקלדת נתיב אי אפשר להקליד רווח, אבדוק את זה בעז"ה, -
רציתי לשאול, האם יש אפשרות לעשות גרסא לסייר הקבצים שתהיה העתקת קבצים פעילה, זה מאוד נחוץ לעמדה אצלי, כיון שמורידים קבצי PDF מאוצר החכמה, וזה לא מגיע לאונקי שבוחרים, אלא להורדות, אם תהיה אפשרות העתקה, יהיה אפשר להעתיק משם. תודה רב
אולי אני אוסיף בהמשך העתקת קבצים מרובים (לא תיקיות) בצורה אופציונלית שהמנהל יוכל להגדיר האפ זה יעבוד או לא,