לא רואים סמל עכבר כאשר סייפר פעיל
-
שלום האם מישהו נתקל בבעיה שכאשר אני מפעיל את הסייפר לא מופיע לי העכבר, אני מדגיש העכבר עובד אבל לא רואים את הסמל, אחרי שאני עושה כיבוי והדלקה זה עובד ל5 דק' ואח"כ שוב לא רואים אותו
אשמח לעזרה תודה רבה -
@אבי4651
אצלי זה קורה מדי פעם אבל לא נראה לי קשור לסייפר, כי גם כשאני יוצא מהסייפר זה עדיין קורה. -
תודה רבה, האם נראה לך שיש איזה פיתרון
-
דבר ראשון לא צריך לכבות את המחשב פשוט דרך המקלדת אתה מדפדף לעשות יציאה מהחשבון, שים לב שאם הגדרת "מנע שימוש" אז זה לא נותן לך את הדרך הנורמלית כגון מקש וינדוס + L או החלף משתמש שיש בהתחל הקלאסי, בהתחל נוסח וינדוס 11 אפשר
ללחוץ על השלוש נקודות המופיעות בתמונה ואז זה יוצא החוצה ורואים את העכבר ואפשר בבטחה להכנס אל החשבון שוב עם סמן העכבר, את האפשרות דרך ההתנתק של סייפר עצמם לא ניסיתי בפדיחה הזאת כי גם המקלדת לא כ"כ מספקת בפדיחה הזאת, מה שכן,
לכאורה הפיתרון הוא, שהדבר הזה קורא בגלל שהסייפר שואף לרוץ על המסוף של המחשב והוא נופל באמצע ורק מצליח להשבית כל מיני דברים, אם יש לך קבוע מחשב של הסייפר ולא עושים התנתקות וגם אם כן כשאתה מתנתק אתה יוצא דרך התחל > החלף משתמש ולא בדרך אחרת אפילו לא דרך התנתקות של סייפר, אז לכאורה הקטע עם העכבר אמור להיות תקין, אלא שבפעמים שאתה מכבה את המחשב ומפעיל חזרה לכאורה זה יכול לחזור על עצמו אלא אם תגדיר ברירת מחדל שהמשתמש של הסייפר ייפתח אוטומטית והוא גם ירוץ מאליו אל המסך הפתיחה של הסייפר
סליחה על האריכות
מקווה שעזרתי...............