ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    • קבוצות

לא רואים סמל עכבר כאשר סייפר פעיל

תמיכה ושאלות
    3
    4
    46
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • א
      אבי4651 נערך לאחרונה על ידי

שלום האם מישהו נתקל בבעיה שכאשר אני מפעיל את הסייפר לא מופיע לי העכבר, אני מדגיש העכבר עובד אבל לא רואים את הסמל, אחרי שאני עושה כיבוי והדלקה זה עובד ל5 דק' ואח"כ שוב לא רואים אותו
      אשמח לעזרה תודה רבה

ה תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • ה
        הכהן @אבי4651 נערך לאחרונה על ידי

@אבי4651
        אצלי זה קורה מדי פעם אבל לא נראה לי קשור לסייפר, כי גם כשאני יוצא מהסייפר זה עדיין קורה.

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • א
          אבי4651 @הכהן נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה, האם נראה לך שיש איזה פיתרון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • ל
            להועיל לאחריני נערך לאחרונה על ידי

דבר ראשון לא צריך לכבות את המחשב פשוט דרך המקלדת אתה מדפדף לעשות יציאה מהחשבון, שים לב שאם הגדרת "מנע שימוש" אז זה לא נותן לך את הדרך הנורמלית כגון מקש וינדוס + L או החלף משתמש שיש בהתחל הקלאסי, בהתחל נוסח וינדוס 11 אפשר 71416029-6386-4796-91ed-c1dc4bdd8264-image.png ללחוץ על השלוש נקודות המופיעות בתמונה ואז זה יוצא החוצה ורואים את העכבר ואפשר בבטחה להכנס אל החשבון שוב עם סמן העכבר, את האפשרות דרך ההתנתק של סייפר עצמם לא ניסיתי בפדיחה הזאת כי גם המקלדת לא כ"כ מספקת בפדיחה הזאת, מה שכן,
            לכאורה הפיתרון הוא, שהדבר הזה קורא בגלל שהסייפר שואף לרוץ על המסוף של המחשב והוא נופל באמצע ורק מצליח להשבית כל מיני דברים, אם יש לך קבוע מחשב של הסייפר ולא עושים התנתקות וגם אם כן כשאתה מתנתק אתה יוצא דרך התחל > החלף משתמש ולא בדרך אחרת אפילו לא דרך התנתקות של סייפר, אז לכאורה הקטע עם העכבר אמור להיות תקין, אלא שבפעמים שאתה מכבה את המחשב ומפעיל חזרה לכאורה זה יכול לחזור על עצמו אלא אם תגדיר ברירת מחדל שהמשתמש של הסייפר ייפתח אוטומטית והוא גם ירוץ מאליו אל המסך הפתיחה של הסייפר
            סליחה על האריכות
            מקווה שעזרתי...............

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            סייפר | © כל הזכויות שמורות