חיבור בין שתי מחשבים
-
הכוונה ל IPV4 זה גם מה שיוצא באחד השורות בCMD
-
אבל תראה המנהל כתב אחרת..
admin לפני 21 ימים
אז אולי זו הבעיה:
שים לב שלשניהם יש את אותו IP. מה שנקרא שם Default getway. -
-
אם כמו שמאיר אמר ..
אז עשיתי במחשב המישני את הכתובת של IPV4 של המחשב הראשי וכתוב החיבור לא הצליח..
יש עוד משהו שצריך להגדיר כדי שזה יתחבר..?
ושאלה שניה אחרי שאני יסדר את זה והחיבור יצליח אז איפה אני כותבת את כתובת ה IP יש בהגדרות בלשונית כללי שרת סייפר.. ויש בלשונית כניסה שרת מקומי איזה מישנהם צריך לכתוב את הכתובת IP או שבשניהם..? ומה אמורים לכתוב בפורט להשאיר אותו 8080 או משהו אחר.. -
טוב עשיתי כמו שכתב ADMIN להוסיף לחומת האש במחשב הראשי.. ועכשיו זה כותב לי החיבור הצליח.. אז נשאר רק השאלה איפה אני כותבת את כתובת ה IP יש בהגדרות בלשונית כללי שרת סייפר.. ויש בלשונית כניסה שרת מקומי איזה מישנהם צריך לכתוב את הכתובת IP או שבשניהם..? ומה אמורים לכתוב בפורט להשאיר אותו 8080 או משהו אחר..
-
עשיתי בשניהם עשיתי פעם בזה לבד ופעם בזה לבד וכתוב החיבור הצליח.. ובמחשב המישני לא מעודכן כלום...
יש עוד משהו שצריך לעשות או להגדיר? -
סליחה שאני חופר בנושא.. פשוט אני חושב שזה יהיה לתועלת גדולה לכל המשתמשים אם זה יפעל כי זה פתרון מצויין לעדכן מהמישרד את העמדה ולא כל פעם לצאת ולהפריע למשתמשים..
אז קודם כל שתי שאלות לADMIN- איזה IP צריך לכתוב של המחשב IPV4 או של הdefault geteway?
כמו שאמר מאיר..
מאיר לפני 12 שעות
@betbuchris @admin יש כאן טעות בכל ההסתכלות על מסך הCMD אכן יש IP שונה לכל מחשב הIPשל כל מחשב כתוב בשורת IPV4 וזה מה שצריכים לכתוב בתוכנת הסייפר
בכל מקרה אין דרך ששני מחשבים יהיה להם אותו IP אם זה כך זה לא עובד
הdefault geteway הוא הIP הראשי של הספק ולא של המחשב ברשת הפנימי
ו2. איפה בהגדות צריך לרשום את ה IP בלשונית הראשונה איפה שכתוב בדוק חיבור או בלשונית כניסה שגם שם מופיע כתובת שרת..
ואם צריך לכתוב בלשונית הראשונה וגם צריך לכתוב את IPV4 אז אם כתוב החיבור הצליח למה זה בכל זאת לא המשתמשים לא מעודכנים במחשב המשני .. מה עוד צריך לבדוק ולעשות?
תודה רבה
- איזה IP צריך לכתוב של המחשב IPV4 או של הdefault geteway?
-
- של ה IPV4. ה Default getway זה ה IP של הראוטר. לא רלוונטי.
- בלשונית הראשונה. השניה זה סתם מיותר. זה לא יופיע בגירסה הבאה.
אחרי שאתה מזין את ה IP תלחץ "בדוק חיבור". אם זה כותב "הצליח" אז זה אמור לעבוד.
-
@admin עשיתי מה שאמרתה הכנסתי את הכתובת IP של השרת במחשב המישני וכתוב החיבור הצליח ובכל זאת אין שום משתמשים במחשב המישני.. זה לא מסתכרן..
וסתם שאלה כדרך אגב יש סוכוי שבקרוב יהיה ניתן לבחור את המסד נתונים של המשתמשים דרך הניהול מערכת.. כי אם כן זה גם יכול לפתור את הבעיה .. עושים את התקיה במחשב השרת למשותפת ובוחרים במחשב המישני שיקח את המסד נתונים מהתקיה המשותפת של המחשב הראשי וזהו.. -
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי מה עוד צריך לעשות כדי שיעבוד השיתןף ..
במקרה שכן כתוב החיבור הצליח?
והאם יש מישהו שזה כן עובד לו ? -
שלח לי בפרטי שליטה מרחוק כולל סיסמת ניהול (טים ויואר)
-
יש מישהו שכן עובד לו חיבור בין מחשבים?
-
בעבר עבד לי (admin סידר לי).
-
@admin יש פתרון כבר לחיבור בין שתי מחשבים?