חוסר דפים במדפסת
-
אני מעלה נושא שכבר דובר פה בעבר.. אך אשמח אם יהיה לו פתרון בקרוב..
מה שקרה היו אצלנו בבית כנסת כנראה בימים הארונים הרבה הדפסות ונגמר הדפים.. ואז אנשים שבוא להדפיס חשבו שזה לא עובד זמנית וניסו שוב פעם ושוב פעם.. עכשיו הלכתי למלאות והמדפסת הוציאה לי איזה 50 דפים וחלקם דו צדדי..
נשמח אם יהיה אופציה בתוכנה שכמו שאם אין כסף למשתמש זה לא מדפיס ככה אם אין דפים שלא ידפיס וגם לא יגבה לו כסף..
כי מה שקורה עכשיו זה כן לוקח לו כסף ולא מוציא לו כלום ואז שמכניסים דפים זה יוצא אבל כבר קשה למצוא את הבן אדם וגם כל דף יוצא מספר פעמים
תודה -
(זה מכונה גדולה) גם לי קרא אותו הדבר היום נגמר הדפים ומי שמילא את הדפים הכניס 200 דפים
והלך המכונה התעדכנה ויצא בערך 100 דפים
1.אם יש פתרון
2.המנוים חויבו? -
כן זה הבעיה שזה מחייב כי תכלס זה נקרה שזה כן הודפס כי זה נשלח למדפסת ואחרי שאתה מכניס דפים זה מדפיס.. אבל לך תחפש אחרי זה את הבן אדם של כל דף ובדרך כלל יוצא כל דף מלא פעמיים
לכן מה שאני הצעתי שיהיה בסייפר אופציה שאם אין דפים או אם אין דיו שהתוכנה לא תחייב ולא תשלח הוראה למדפסת להדפיס -
בעיקרון זה אפשרי. אבל גם זה תלוי במדפסת ועוד.
כלומר, אם המדפסת מדווחת למחשב שאין דפים זה אפשרי.לדוגמה במקרה שיש רק דף אחד במדפסת, ומדפיסים מסמך של 200 דפים, המדפסת תתחיל להדפיס ורק אז תבין שאין לה דפים.
ורק בהדפסה הבאה המחשב יוכל לדעת שאין דפים. -
@admin אמר בחוסר דפים במדפסת:
לדוגמה במקרה שיש רק דף אחד במדפסת, ומדפיסים מסמך של 200 דפים, המדפסת תתחיל להדפיס ורק אז תבין שאין לה דפים.
ורק בהדפסה הבאה המחשב יוכל לדעת שאין דפים.זה גם טוב, כי אז רק אחד ישלח הדפסות, וה199 דף שיצאו אחרי שיכניסו דפים, ינתנו למי שביקש, ואפשר לראות מי הדפיס בהיסטוריית הדפסות.