וורד בסייפר ללא אפשרות של פתח מסמכים \ או תוכנה חילופית ללא כניסה לתוכן המחשב,
-
יש חדש בנושא??
-
@לומדי-תורה בהלחט יש..
תגיד את הבעיות שיש ואני יגיד לך את הפתרון.. -
אני רוצה לתת אופציה לציבור ליכנס לוורד או לתוכנה כתיבה אחרת לצורך כתיבה של חידושי תורה או להעביר מאוצר החכמה וכו' טקסט בלהוסיף עליו חידושים וכו' ושיוכלו אחר"כ להדפיס או להעביר לדיסקונקי
הבעיה היא שכשאני פותח את האופציה לוורד, אני יכול ליכנס דרך פתח קובץ לכל הנתונים, וגם אם לא פותח את המסמכים בפועל אבל אפשר למחוק וכו', יש דרך שהכל ישאר חסוי ומוגן?? -
@לומדי-תורה לגבי חסימת כוננים שלא יופיעו בסייפר ראה פה איך להסתיר את הוכננים שאתה לא רוצה שיהיה אליהם גישה
https://forum.safera.co.il/topic/106/הסתרת-כוננים/5 -
קראתי את זה ולא יצא לי כלום, ניסיתי להסתיר כוננים דרך האופציה בסייפר ולא ראיתי שום הבדל
-
@לומדי-תורה לגבי מסמכים אחרונים שמופיעם בוורד וכך יכולים לראות גם מסמכים אישיים שלך אז ראה פה: https://forum.safera.co.il/topic/138/לתת-אפשרות-כתיבה-בכתבן-או-בוורד-וכדומה-ללא-גישה-לתוכן-המחשב-דרך-פתח-קובץ-זה-אפשרי/15
-
לאט לאט
איך מסתירים כונן ומה זה עושה?
וורד אפשר להסתיר ונשאר מוגן כל החומרים או שיש פירצות?, אצלך פתוח כרגיל? -
@לומדי-תורה תפעיל הגדרות כמנהל כנס להסתרת כוננים ותעשה הסתר למה שאתה לא רוצה שיהיה גישה.. אחרי זה תלחץ אישור ותראה שכתוב הגדרות נשמרו..
-
מה הלאה?
-
@לומדי-תורה כנס קודם לתוכנה ותראה עם מופיעים הכוננים בשמירת קובץ..
-
איזה שמירת קובץ?
-
@לומדי-תורה מתי שאתה מכין מסמך ושומר אותו אז אתה רוצה שאנשים יכלו לשמור בנגן שלהם ולא במחשב וכך שלא יהיה להם גם גישה למחשב..
אז תראה שזה בסדר.. לזה היתה כונתך להגיע למחשב לא? -
אבל אני יכול לדוגמה לעשות פתח מסמך ולמחוק את כל הנתונים של המחשב
-
@לומדי-תורה אי אפשר אם אני זוכר נכון.. סייפר לא נותנת לפתוח את סייר Windows
-
@לומדי-תורה אני זוכר שבדקתי עם תורת אמת לפתוח את Windows וזה לא נתן לי ..
תבדוק ותעדכן.. -
הרגע בדקתי, הסתרתי כונן, מחקתי בהצגת המסמכים ל0, ועדיין אני עושה פתח במחחשב זה ופותח לי את המסמכים
-
גם אם לתוכן עצמו לא יוכלו ליכנס, אני מפחד ממזיקים בככונה או שלא, שימחקו או ינסו למחוק נתונים
אני סומך עליך אם אתה אומר שזה הרמטי -
@לומדי-תורה אמר בוורד בסייפר ללא אפשרות של פתח מסמכים \ או תוכנה חילופית ללא כניסה לתוכן המחשב,:
אני סומך עליך אם אתה אומר שזה הרמטי
אני אמרתי שזה כלל לא אומר להיפתח מוזר שזה נפתח אצלך...
אני יכול לנסות לבדוק אצלי עכשיו את העניין.. אם תרצה אפשר גם שליטה מרחוק.. -
קדימה בא ננסה
-
@לומדי-תורה תדבר איתי בצט'...