הצעת יעול חשובה מאוד !
-
בס"ד
אני חשבתי על משהו מסוים אשמח לדעת מה חושבים פה הציבור..שאלתי את זה כמובן לפני את @admin והוא גם היה בעד
א. אנחנו מאוד מודים ומברכים את רבי אברהם על התכונה הנפלא שעוזרת מאוד ומזכה את הרבים
ובגלל שזה תוכנה מאוד חשובה ועוזרת אני מאמין שכולם רוצים שזה יהיה הכי טוב שאפשר
ושיהיה תמיכה שותפת
לכן הצעתי דבר כזה שאולי כל המשתמשים יהיו מוכנים לשלם דמי מנוי חודשיים
על התוכנה.. לא חייב משהו בשמים אלה רק סכום מסיום שיספיק למטרה..וכך אולי אפשר למצוא מתכנת שיהיה מוכן לטפל באופן שותף בתקלות שיש בתוכנה
בתור התחלה נגיד יותר בתקלות הדחופות ובהמשך הזמן שיהיו פחות תקלות הוא יותר יתן תמיכה ויקדם כל מיני הצעות שעלו פה לגבי התוכנה או לגבי תוכנות נוספות שמשתמשים רוצים להוסיף לתוכנה כמו עלונים למשל וכו..
אני אישית חושב שזה ממש לא מפריע כי גם ככה לכל בית כנסת יש הרבה הוצאות
ועוד כמה שקלים זה לא כזה נורא ומצד שני נקבל תוכנה שכבר עכשיו היא איכותית אבל נקבל אותה עוד יותר איכותית ועם עוד ועוד תוספות לתועל הציבוראשמח לשמוע מה כולם חושבים על העניין....
-
רעיון לא רע, במיוחד שכל אלו שגובים דמי מנוי או לפי דקות שימוש (לצורך תחזוקה), על כל תקלה הקופה מפסידה כסף ממילא.
-
גם אני מצטרף לרעיון המבורך
-
הצעה לא רלונטית...
מהסיבה הפשוטה שהמערכת בעבר עלתה כסף בדיוק מסיבה זו, וזה לא עבד. -
@גרין-פארק מה הכוונה לא עבד?
-
הכוונה שכשהיה תיקונים (אפילו הכרחיים) הם לא סודרו, על אף ששילמנו מידי חודש סכום לצורך זה.
-
@גרין-פארק אני דווקה הייתי מקבל תמיכה כל הזמן
וגם תקינים שהיו ותמיכה בתוכנה תופלו גם לאחר שהתוכנה הפכה לחינמית לזיכוי הרבים -
חלילה שלא יובן לא נכון, פשוט האחראי היה עסוק בדברים חשובים יותר ואנחנו נפלנו בין הכסאות.
-
אני חושב ש @admin מאוד היה שמח לתת תמיכה בתוכנה ..
אך זה לא מתאפשר לו בזמן האחרון ..
ובכל זאת גם שהתוכנה היתה ללא תשלום נעשו הרבה שינויים בתוכנה כאשר זה התאפשר לו
לכן אני הצעתי ש @admin או מישהו מהמשתמשים נחפש מישהו שמוכן ויש לו זמן לעניין להשקיע בתמיכה ושיפורים בתוכנה ובתמורה לזה כל משתמש ישלם דמי מנוי חודשי
ואם זה משהו שכל המשתמשים ישלמו אני מאמין שזה לא אמור להיות הרבה כסף לכל משתמשוגם לא חייב לעשות את זה לנצח אפשר תקופה מסוימת לקדם הרבה דברים ואחרי שכבר נראה שפחות צריך אפשר לבטל את זה..