תפוגת פרופיל
-
מה זה אומר?
חשבתי לתומי שאם פג הפרופיל זה אומר שכבר א"א להיכנס למערכת
אבל ראיתי שאפשראפשר לקבל הסבר?
אנחנו מכרנו מנוי לפי זמן (והדקות לא עולות כלל) איך עושים שכשיגמר זמן המנוי (נאמר שלושלה חודשים) הוא ייחסם אוטומטית?
-
על פניו זה עובד טוב, אני רץ אם זה כבר תקופה ערוכה ללא תלונות, רק שלא יכולתי לבדוק זאת בעצמי, וכל הזמן אני חושש שזה לא מסונכרן טוב, וקשה לי להוכיח
בעבר הייתי מעביר אחד אחד ממנוי למזדמן, עד שרבי אברהם סידר משהו, אין לי מושג במה זה מתבטא ואם באמת פועל כרגע כשורה -
אבל לא הבנתי מה ואיך עושים
האם צריך להכניס מחיר
כמה
תדריכו אותי
אני ממש לא מבין ומבולבל -
יש כמה אופציות ואתה יכול לבחור בא' מהם או בכולם
א. משתמש מזדמן : אתה קובע סכום מסויים פאר דקה, לדוגמה 0.05 לדקה שיוצא 3 ש"ח לשעת שימוש, לא כולל הדפסות שזה מחיר של 15 אגורות.
ב. משתמש מנוי : אתה קובע מחיר המנוי לחודש או חודשיים או חצי שנה, לדוגמה 10 ש"ח לחודש, (לא כולל הדפסות) ואז זה מתעדכן אוטומטי אחרי חודש בחזרה למשתמש מזדמן שהעלות היא לפי שימוש.
ג. משתמש מיוחד : מנוי ללא עלות שימוש מלבד הדפסות - לדוגמה לבעלי הו"ק.
את האופציות האלו אתה מגדיר בפרופילים ב'סייפר ניהול מערכת' - 'תפריט' - 'פרופילים' - 'הוסף פרופיל' - וכו'
בהצלחה -
איך עושים משתמש מנוי?
איפה אני מכניס את העלות החודשית?
איך אני מחזיר את זה אחרי שעובר החודש? ואיך זה לא עולה עלות קבועה? -
תפעל לפי התמונה...
בשביל להחזיר אחרי חודש, אתה צריך להגדיר ב'סיפר ניהול מערכת' - 'הגדרות שרת' - ואז 'ברירת מחדל ל'מזדמן'
בהצלחה -
תודה
הבנתיכל זה לנדרים פלוס
אם לא משתמשים דרך נדרים
פשוט מעדכנים פרופיל כל פעם מחדש
ואז גם אין צורך במחיר לפרופיל וטעינה עצמית
אלא אפשר להשאיר באפס ולעדכן ידנית בתום הזמן -
כן אבל זה חתיכת טרחה ולאחוז ראש וכו', יותר פשוט בהרבה לעדכן פרופיל ולהטעין לו כסף ושיגמר לו אוטומטי, במיוחד אם יש לך כמה אופציות ופרופילים