חדש! תוכנת לטעינת רב קו + ישיבה על קברו
-
למי שנתקל בבעיות עם הפונטים באתר של ישיבה על קברו דרך התוכנה הנ"ל, הפיתרון הוא להתקין על המחשב של העמדה את הפונט assistant. ניתן להוריד חינם מגוגל פונטס.
-
@admin שלחתי לך מייל (לא ניתן להגיע לשאלות)
-
אצלי עובד מעולה.
הרצת את הסקריפט?
זה הכל עניין של גירסת InternetExplorer. -
פוסט זה נמחק! -
@admin אכן כרגע עובד מעולה
נשמח מאוד אם תשנה את הלוגו יש פה דוגמא מצורפת אם תרצה להשתמש בה
-
@admin אם לוחצים על הקדשת יום לימוד במעבר לתשלום התוכנה נתקעת לגמרי למשך כ 20 שניות (וזה על כל המסך ככה שהמחשב תקוע בעצם)
אוליו ניתן לחתוך את כל הקטע הזה (במסך הראשי)
-
@admin זכית והרבה בחורים עושים את התוכנית בזכותך
אבל מדי פעם לא ניתן להיכנס לעשות את המבחנים (הכפתור של "הדף היומי" לא נלחץ אבל "עריכת פרטים אישיים" כן נלחץ מצורף תמונה)
בהפעלה מחדש של התוכנה זה מסתדר
אשמח לטיפולך וכן לשינוי הלוגו -
@admin
אני רוצה להעביר את התוכנה למחשב אחר,
איך מוחקים את התוכנה מהמחשב הראשון? -
דבר נפלא מאוד!!
הדבר עורר לי רעיון לשלב בזה גם כעיין "קול הרבנים" אלא שלא בקבצי שמע אלא בקבצי PDF כלומר שכל אחד יוכל להוסיף לתוך תקיה מוגדרת חומרים לימודיים לקהילה שלו כולל העלאת עלונים שונים שיבחר. זה יהיה משהו אדדדיררר!! הלואי שתוכלו לעשות זאת. -
בעיקרון זה אפשרי.
השאלה כמה צורך יש בזה. ואל תשכח שזה מעלה רק למחשב המקומי -
אדרבה ואדרבה, אני אוכל להגדיר דרייב שיהיה פתוח לכולם ולהכניס באופן מרוכז כל שבוע ביום חמישי את הגליונות העיקריים הפופולריים וכל אחד מהמשתמשים יוכל להוריד בקלות את הגליונות לתוך התקיה המוגדרת וכל עם ישראל יוכל להנות ממגוון דברי תורה ערבים. אני בטוח ב100% שכל המשתמשים יהיו מעוניינים בדבר זה!!!
(אמנם ודאי שבצורה המושלמת היא לפתוח באופן בטיחותי גם אתר של עלונים כמו https://toratyosef.co.il/ אך יש מעלה מיוחדת לאופן הראשון שיהיה תקיה מוגדרת כי במקום טריליון עלונים אתה מגיש לציבור את העלונים המרכזיים והמתאימים לרוח המקום בו נמצאת העמדה) -
@admin לא יודע איך זה קרה אבל פתאום הוא לא מזהה את התוכנה של רב קו אונליין
באקספלורר עובד חלק
הוא תקוע בשלב הזה
ואין חלון שקופץ לאישור
זה ממש דחוף -
@יעקב-ישראל תנסה אולי קודם להפעיל את זה לפי ההוראות פה , ובחלון שיקפוץ לאחר מכן לסמן לו שיאשר את זה באופן קבוע..
https://ravkavonline.co.il/he/store/install
(יכול להיות שיהיה צריך לעשות את זה מהEXPLORER, כי בזה בעצם התוכנה משתמשת) -
@bbn עשיתי את זה מהתחלה
לא עוזר -
@יעקב-ישראל תנסה למחוק את התוכנה של הקורא כרטיסים ולהתקין מחדש
לי יהיה בדיוק את הבעיה הזאת וזה הצליח אחרי ההתקנה מחדש של הקורא כרטיסם ואחכ תתקין את מה ששיש כאן -
-
הפתרון היחיד שיש לי הוא לסגור את התוכנה, ולהפעיל דרך InternetExplorer. ולבדוק ששם זה עובד כמו שצריך.
-
@admin זה עובד שם אבל שם קופץ חלון שמבקש אישור להפעלת התוכנה
ובתוכנה שלך לא קופץ החלון -
אז תאשר שם. ותסמן שלא יבקש יותר אישור.
-
@admin עשיתי לא עוזר