תקלה בסייפר עם עידכון גירסת ESET-מתנתק הסייפר וחוזר כל כמה שניות
-
עדיין אין לי פיתרון מלא לבעיה, אבל עליתי על הבעיה. (חשוב לדעת, כדי שלא יקרה גם לכם) אודה למי שיוכל לעזור יותר.
יש לי אנטי וירוס של ESET, וחיברתי לאינטרנט לצורך הורדת עידכונים של הESET. ועשיתי חפש עידכונים בשביל שיעדכן את הגירסה למעודכן (16.0.22.0). ומאז זה התחיל לעשות את הבעיות.
ניסיתי להסיר את האנטי וירוס לגמרי, ואז זה הסתדר. (בהשהיה זמנית, זה לא עזר).
וכשהתקנתי שוב את האנטי וירוס, אז שוב חזר הבעיה.
ניסיתי להחריג מהאנטי וירוס את תיקית C:\Program Files\KioskTorani, וזה לא עזר.
אודה למי שיוכל לעזור יותר -
-
גם לי הערב נהיה אותו תקלה אחרי שעשיתי הפעלה מחדש- כי היה השרת לא היה פנוי משום מה, (זה עמדת רשת)
מה עושים ? אולי לר' אברהם יש פיתרון? -
דיברתי עם חברת ESET לפני כמה ימים, וניסינו לעשות בהגדרות החרגות וכו' ולא עזר כלום.
ESET לקחו מהמחשב שלי ושלחו ליצרן בחו"ל של ESET, את הקובץ של פעילות החסימות על מנת שיבדקו (אולי כדאי שעוד כמה יפנו אליהם, וכמובן שכדאי כמו שהציעו לבקש ממנהל סייפר שידבר איתם מבחינה מקצועית וישלח להם את התוכנה וכו'. יש הרבה חברות של תוכנות ששולחות לeset את התוכנות שלהם על מנת שיבדקו ויאשרו).
כפיתרון זמני, ESET שלחו לי קישור של התקנה של הגירסה הקודמת, וזה עובד לי תקין.
כמו כן ESET שינו לי בהגדרות של הESET שיחסום הורדת שידרוג גירסה אוטומטית (את עידכון המודולים הוא השאיר פתוח ואמר שלא אמור לעשות בעיות). צירפתי תמונה של מיקום הכפתור.
מומלץ לכל מי שיש לו ESET, לחסום בינתיים את שידרוג הגירסה, כמו בתמונה שצירפתי [וכמובן לא לעשות באופן ידני חפש עידכונים]
-
@חיים
יש לך לשלוח לי את הקישור לגירסה קודמת?תודה רבה!
-
לי יש רשיון לגירסה המתקדמת ESET Internet Security.
אם יש לך את הרישוי לגירסה הבסיסית ESET NOD32 Antivirus, אז תצטרך לפנות אליהם ולבקש את הגירסה הקודמת. (כדאי שתבקש מהם קישור להורדה ולא רק את הקובץ עצמו, על מנת שיהיה יותר קל לפרסם כאן)
כמובן שאם אתה מתקשר אליהם, אז כדאי שתתלונן על הבעיה על מנת שיפתרו מהשורש.
הטלפון של ESET הוא 03-6290845. שעות הפעילות שלהם בימים א'-ד09:00-18:00 , ביום ה' 09:00-17:00 -
@חיים כמו שזה נראה כעט הבעיה סודרה בס"ד
וסייפר עובד גם בגרסה החדשה של איסטכנראה בעקבות הפניה שלך אליהם הם סידרו את זה
ישר כח! -
@bbn איך זה סודר?
אצלי עכשיו זה עושה את הבעיות האלו -
עשיתי שחזור מערכת לנקודת שחזור קודמת, (אחרי שהשבתתי את האנטי וירוס)
ניתקתי את האינטרנט, ולפני שהחזרתי ביטלתי שוב באנטי וירוס את העידכונים האוטומטיים, וב"ה הכל עובד -
@israel תנסה לבצע עדכון גרסה וזה אמור להסתדר
אולי היתה לך גרסה אחת קודם שזה סודר -
@חיים
גם לי יש את הגירסה הזו. אם תוכל לשלוח אשמח מאד. אפשר במייל shc10152@gmail.com
@bbn
באמת הסתדר? כי הסרתי את האנטיוירוס ואני מפחד להחזיר.... -
@חניכי-צפת אתה יכול להתקין ולבדוק מקסימום תסיר שוב
אני בדקתי כבר ב2 מחשבים וזה תקין -
@bbn
תודה רבה!
עובד מעולה