גירסא 19.2 , וגירסא 20.5 לא נותן ליצא לpdf
-
@חיים לי הם אמרו שכנראה הם יגדירו שישמר בתקיה מוגדרת מראש
-
עדכון
היה לי היום איזה תקלה בעמדה ואוצר החכמה לא ידעו בדיוק מה הבעיה אחרי הרבה זמן שדרגו לי לגרסה החדש שבא פתוח pdf
הקובץ config חזר רק שכרגע נפתח בתוך תוכנה ושם ניתן להגדיר האם האוצר יהיה קיוסק או לא וכן האם ניתן להדפיס וכן לגבי הpdf האם ניתן ליצא
רק מה שכן הוא לא נותן לשמור אלא שומר בתקיה ברירת מחדל שאתה מגדיר -
@אבי054 אז בעצם זה תקין לגמרי?
מה הכוונה ששומר רק בתיקיית ברירת מחדל שאני מגדיר? אם המחשב משמש כעמדה בבית כנסת, אז השימוש הוא רק עם אונקי שהמשתמשים מחברים, אז אני חייב להגדיר שישמור לכונן של האונקי, ואין אפשרות אחרת לייצא בלי להגדיר בצורה הזאת?
אשמח אם תוכל לפרט באיזה גירסה זה עובד לך כרגע? בגירסה הישנה עם עידכון, או שהם שמו לך את גירסה 21? -
@חיים גרסה 20 500003
-
@אבי054 אם אני מבין אותך נכון, אז בעצם אתה אומר שאין צורך לשדרג בתשלום לגירסה 21, אלא הם סידרו את זה כתיקון גם בגירסה 20, ורק צריך לעשות עידכון ואז זה אמור להסתדר.
בדקת לגבי מה ששאלתי אותך לגבי צורת הגדרת השמירה לדיסק אונקי? -
@חיים זהו שאני לא קולט בדיוק היכן הקובץ שמגדיר אותו לכן אין לי תשובה
-
להלן פירוט ההגדרות שצריך להגדיר על מנת שיהיה ניתן לייצא באוצר החכמה ל PDF במצב קיוסק. (עובד גם בגירסה 20, לא בדקתי בגירסאות קודמות)
אוצר החכמה עשו שאם מסומן מצב קיוסק (נצרך כשבמצב סייפר), אז אי אפשר לבחור בכל פעם שמייצאים את היעד לאיפה לייצא. אלא חייבים לרשום מראש בקובץ מסוים את היעד הקבוע שלשם הPDF ישמר תמיד. מכיון שאני מעונין שישמר באונקי, לכן אני הגדרתי את זה שישמור קבוע בכונן F.
להלן מיקום התיקיה ושם הקובץ שיש לפתוח בשביל להגדיר (אצלי האוצר החכמה מקומי, לכן זה בD):
להלן מיקום וצורת כתיבת שם הכונן שאליו רוצים שישמר הקובץ PDF
-
@חיים שבוע טוב, אוצה"ח עשו לי עדכון והגעתי להגדרה שהעלתם פה לקיוסק מצב מוגןובחירת כונן ליצוא,
דא עקא שאצלי מחוברים למחשב הראשי עמדות רשת שאנשים יכולים להתחבר מהמחשב האישי וכן עוד עמדה פיזית שמחוברת לתוכנה הראשית ושם שם הכונן של היו אס בי שונה, כמו"כ אחרי שהגדרתי כמו שחיים סימן אז בהדפס זה חסם לי את ההדפסה רגילה ומשאיר רק את הPDF, ואם לא די בזה מאז העדכון שעשו לי נתקע החיפוש בתוך ספר ועוד אופציות בחיפוש אולי יש לכם פתרונות להנ"ל? ואיפה מגדירים את החיפוש? תודה -
@חיים יש לי אוצר החכמה גירסה 21
ובמצב קיוסק הוא לא נותן לי בכלל את הלחצן של יצוא לפי די אף
יש לך מושג מה עושים? -
-