מחשבים שאינם מחוברים לאינטרנט
-
במחשבים שאינם מחוברים לאינטרנט האחראי הוא זה שצריך להטעין בכל פעם כסף למשתמשים.
אולי אפשר ליצור פיצ'ר שיחולל כמה קודים חד פעמיים עבור המנהל, ובכניסה של כל משתמש
תופיע תיבה שתאפשר להכניס קוד שיטעין לו סכום מסוים שיקבע מראש.
הקודים יהיו חד פעמיים ויצטרכו להפיק חדשים בכל פעם שיגמרו הקודים הישנים (כמו באימות הדו-שלבי של גוגל).
וכך תוסר הטירחה מעל המנהלים שיוכלו למסור קוד למשתמש שיטעין לעצמו את הכסף בזמן שנוח לו בלי שהם
יצטרכו לגשת אל המחשב בכל פעם מחדש. -
@חיפה אמר במחשבים שאינם מחוברים לאינטרנט:
במחשבים שאינם מחוברים לאינטרנט האחראי הוא זה שצריך להטעין בכל פעם כסף למשתמשים.
אולי אפשר ליצור פיצ'ר שיחולל כמה קודים חד פעמיים עבור המנהל, ובכניסה של כל משתמש
תופיע תיבה שתאפשר להכניס קוד שיטעין לו סכום מסוים שיקבע מראש.
הקודים יהיו חד פעמיים ויצטרכו להפיק חדשים בכל פעם שיגמרו הקודים הישנים (כמו באימות הדו-שלבי של גוגל).
וכך תוסר הטירחה מעל המנהלים שיוכלו למסור קוד למשתמש שיטעין לעצמו את הכסף בזמן שנוח לו בלי שהם
יצטרכו לגשת אל המחשב בכל פעם מחדש.תשמע קטע. אחד המשתמשים אצלנו יודע איך להטעין כסף (בתוכנה הנוכחית כמובן ובלי אינטרנט) ולא מוכן לגלות לי. בתגובה חסמתי את האפשרות של הרכישה עצמית. אבל מה שזה אומר שהאופציה קיימת, אין לי מושג איך.
באמת יגיע הזמן שהמנהלים יזרקו התייחסות לשאלה הזו, איך משתמשים רוכשים לעצמם דקות דרך התוכנה.
@admin -
@ביוס יש לנו כיוון אולי לחבר מכשיר של מטבעות.
זה משהו שיכול לעניין?
(דומה למה שיש למזגנים וכדו) -
@admin כן אם מכשיר כזה לא עולה יקר
כגון מאלי אקספרס -
@חיפה רק מוסיף, שבאמת עיקר הבעיה זה הצורך של המנהל לשבת ולהטעין לכל אחד את כסף בתוכנה,
אצלנו בישיבה עשינו טאבלטים שבהם ניתן לשלם על מגוון רחב של דברים בישיבה, ע"י שמטעינים כסף מראש, ומהרגע שהוספתי את עניין הקודים הללו, באה הרווחה, וכבר לא ממש מרגישים צורך בכספר פיזי, הבחור פשוט ניגש לאחראי עם סכום קבוע מראש (הסכומים של השוברים נקבעים ע"י האחראי בעת ההפקה), משלם 10/20/30/50/100 ש"ח ומקבל פיסת נייר עם קוד שהוא מזין בטאבלט, וזהו.
-
@admin אצלנו ברמה האישית זה לא נצרך כלל. עיקר השאלה שלי הייתה ברמת העיקרון איך המשתמש יודע להוסיף דקות לבד?! ולמרות שבסוף חסמתי אותו בדרך עקיפה