בעיה בהדפסות אוצר החכמה 21
-
שלום רב, לפי מה שהבנתי באוצר החכמה גירסא 21 ביטלו את האפשרות להדפיס כמה דפים בגיליון אחד, ניסיתי דרך הכפתור בצד שמאל של הסרגל של הסייפר, ולא מופיעה שום מדפסת (המדפסת עובדת נהדר גם בסייפר דרך אוצר החכמה רק הבעיה כנ"ל)בהגדרות שיניתי לשיטת הדפסה ישנה ואז מופיעה לי המדפסת אבל כשאני שולח דפים להדפסה דרך האוצר זה לא מופיע תחת מסמכים שנשלחו, והדפים לא נדפסים בכלל.. אשמח לעזרה תודה רבה
-
אכן, זה קשור לעדכון של אוצה"ח,
לא ביטלו אפשרויות הדפסה בעצם, רק חסמו את בחירת המדפסת בתוך התוכנה,
ראה פתרון במצו"בhttps://forum.safera.co.il/topic/699/בעיות-הדספה-באוצה-ח?_=1732567365971
-
יישר כח על המענה , אמנם אני התכוונתי שעיקר הבעיה היא העובדה שא"א לבחור אפשרויות הדפסה כמו 2 דפים על גיליון או הדפסה דו צדדית, עד כמה שהבנתי העדכון הזה לא פותר את זה, עשיתי את כל השלבים ויצרתי את הכפתור וכל מה שאני רואה זה רק לבחור מדפסת, יש לנו ממילא מדפסת אחת.. שוב ממש תודה רבה ותזכו למצוות, אם יש פתרון לבעיה הזאת אני אשמח לשמוע
-
@ישיבת-שובי-נפשי אמר בבעיה בהדפסות אוצר החכמה 21:
יש לנו ממילא מדפסת אחת.. שוב ממש תודה רבה ותזכו למצוות, אם יש פתרון לבעיה הזאת אני אשמח לשמוע
אתה צריך להתקין אותה מדפסת עוד פעם נוספת באופן ידני,
וגם אם בחלון ההתקנים זה יופיע לך כמדפסת אחת,
אבל אם תלחץ לחצן ימני לבחור צורת ברירת מחדל הדפסה של המדפסת,
יהיו לך שם שני מדפסות, אחת תגדיר ברירת מחדל רגיל, ואחת חוברת,
כמובן שתצטרך גם לשנות שם את שם המדפסות, "חבורת" רגיל" וכו',
אפשר להוסיף עוד מדפסות, רק שים לב שב4 בעמוד ויותר יש תקלה בחישבו וזה יחייב את המשתמש פי 4, כך שזה מתאים רק אם ההדפסה בחינם, או בעתיד כשסייפר יעדכנו את התוכנה שלהם. -
@צפוני יישר כח על כל הסיוע, עזר לנו מאוד