אוצר החכמה (לא קשור לסייפר)
-
מישהו יודע אולי למה מתי שמדליקים את המחשב והכונן של אוצר החכמה מחובר זה כותב באנגלית 'מערכת הפעלה חסרה'
ומתי שמוצאים את זה ומדליקים זה נדלק רגיל (אח"כ אפשר לחבר את הכונן וזה עובד רגיל) -
וכן גם .
איך אני יכול להגדיר שכל פעם שהמחשב נדלק ונכנס אוטומטי לסייפר שיכנס כמנהל (כי אם זה נכנס רגיל זה לא מדלק את אוצר החכמה)
-
יש לך משתמש של סייפר במחשב ומשתמש של ניהול... אולי תנסה להגדיר גם את המשתמש של סייפר למנהל מערכת אולי זה יעזור
-
תבדוק אולי מה מוגדר אצלך אפשרויות פתיחת כונן כלומר מתי שמכניסים אותו פעם ראשונה הוא שואל מה לעשות עם הכונן
-
באוצר החכמה מציעים להעתיק את התיקיה "otzar" לכונן C וזה אמור לפתור את רוב הבעיות
-
לגבי השאלה הראשונה אני חושב שהבעיה שלך היא בכלל אחרת..
אתה יודע להיכנס לביוס של המחשב?
אני חושב שהכונן של אוצר החכמה מוגדר לעלות ראשון..
ואז זה אומר לך שחסר מערכת הפעלה כי אין מערכת הפעלה בכונן..
ואז יכול להיות שאם תעתיק אז התקיה אוצר למחשב כמו שאמר ישראל אז היא תיקח את הנתונים שלה מC ולא תצטרך לחבר את הכונן..
אבל אם אתה מבין בביוס או מישהו שמבין תנסה לבדוק את זה -
א אפשר להיכנס להגדרות של המחשב ולשנות אות כונן לפעמים זה עוזר
ב גם אחרי שמעתיקים את התוכנה למחשב צריך לחבר את הכונן של אוצר החכמה בתור זיהוי -
@israel איפה נמצאת ההגדרה שאתה מדבר?
וזה יכול כמו בביוס להגדיר את הארדיסק או הכונן שיעלה ראשון? -
אני כותב בחיפוש אות כונן
-
טוב אולי יש את זה ב WIN7 לא הצלחתי למצוא את זה אצלי WIN10..
-
@NOKIA שמע ראיתי עכשיו משהו נקווה שזה יעזור לך.. ראיתי את זה ב WIN 10 ב7 לא יודע אולי גם..
תלך לקובץ הראשי של פתיחת תוכנת סייפר, תעשה על הקיצור דרך של התוכנה לחצן ימיני פתח מיקום קובץ ואז תגיע לשם..
ואז תעשה על הקובץ לחצן ימיני ומאפינים.. לך ללשונית השניה שנקראת תאימות למטה בחלון יהיה כתוב לך שנה הגדרות עבור כל המשתמשים.. לחץ על זה ואז למטה יהיה כתוב לך הפעל תוכנה זאת כמנהל מערכת סמן את זה ולחץ אישור..
תעדכן אם זה עזר לך.. -
@betbuchris אמר באוצר החכמה (לא קשור לסייפר):
@NOKIA שמע ראיתי עכשיו משהו נקווה שזה יעזור לך.. ראיתי את זה ב WIN 10 ב7 לא יודע אולי גם..
תלך לקובץ הראשי של פתיחת תוכנת סייפר, תעשה על הקיצור דרך של התוכנה לחצן ימיני פתח מיקום קובץ ואז תגיע לשם..
ואז תעשה על הקובץ לחצן ימיני ומאפינים.. לך ללשונית השניה שנקראת תאימות למטה בחלון יהיה כתוב לך שנה הגדרות עבור כל המשתמשים.. לחץ על זה ואז למטה יהיה כתוב לך הפעל תוכנה זאת כמנהל מערכת סמן את זה ולחץ אישור..
תעדכן אם זה עזר לך..עזר תודה!
-
יופי מצוין
-
יש למשהו את הקישור לדף הדרכה?
-
admin 12 באוג׳ 2019, 15:38
אשמח אם מישהו יכתוב.
אפילו כמה קטעים.
אני מצרף קישור למסמך בגוגל.
כל אחד יכול לערוך אותו"
https://docs.google.com/document/d/12KystnUcBd6foiLGwwNI40ehFU_Mw59TJ2a9hg0nFCo/edit?usp=sharing