@השארפער אני תמיד דורש שהשם משתמש יהיה מס' ת.ז. ואז זה ממלא את השורה של שם משתמש בדיוק, ויורד מעצמו לשורה של הסיסמה. [אגב זה גם עוזר שלא ישתמשו באותיות, כי אם משתמשים באותיות אנשים מסתבכים, כיון שאין תצוגה על המסך נעילה האם המקלדת על עברית או אנגלית].
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי משה שמחה
-
RE: דבר שחשוב לשנות בגרסה הבאה
-
הצעות יעול
פתחתי עמדת אוצר החכמה אצלנו בביהכ"נ אם התוכנה, ורציתי לתת ברכת יש"כ על התוכנה המעולה, זכיות הלימוד נזקפות בוודאי למפתחים.
יש לי כמה הצעות שנראה לי שאם יוסיפו אותם לגרסאות הבאות זה יוכל להיות לתועלת:
א. אם אפשר שגם במסך של התוכנה כשהיא נעולה יהיה כפתור שיראה האם המקלדת על עברית או אנגלית, לתועלת מי שעשה שם משתמש וסיסמה אם אותיות.
ב. אם אפשר להעביר עוד הגדרות מהתוכנה ניהול עמדה להגדרות פרופיל כדי שיוכלו לשנות אותם בין משתמשים. כגון: איזה שעות בתשלום, הגבלת זמן שימוש, הסתרת כוננים, ואלי אפי' את התוכנות (שלכולם יהיה פתוח רק "אוצר החכמה" ולאנשים מסוימים שצריכים גם "וורד" יהיה פתוח.
אני מודע שזה הצעות מרחיקות לכת שדורשות הרבה השקעה, אבל אחרי שראיתי את כל ההשקעה שהשקיעו המפתחים חשבתי אולי יוכלו לעשות גם את זה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי משה שמחה
-
RE: האם יש אפשרות לייצא היסטורית שימוש מהתוכנה
@יעקב-חיים לא מצאתי, יש שם קובץ אם זמני כניסה ויציאה בלי השמות משתמשים
-
RE: לאפס הגדרות ההדפסה אוטומטי
@דוד אמר בלאפס הגדרות ההדפסה אוטומטי:
@משה-שמחה בגירסא 20 נפתח אפשרות שינוי הגדרה ששל המדפסת, השאלה איך גורמים שההגדרות יתאפסו כל פעם בסיום השימוש
טוב לדעת, זה דבר חדש. [אני בגירסה 19, אולי אני ישדרג].
-
האם יש אפשרות לייצא היסטורית שימוש מהתוכנה
@bbn האם יש אפשרות לייצא לאקסל את היסטורית השימוש בתוכנה, לצורך שליחה לתורם של העמדה.
כרגע אני מצליח לפתוח חלון היסטוריה רק לכל משתמש בנפרד וגם משם הוא לא נותן להעתיק בצורה פשוטה לאקסל. -
RE: ההגדרה איפוס התוכנה בסוף השימוש לא פעילה.
@bbn התקנתי את התוכנה מחדש ועדיין האפשרות הזאת לא עובדת. (אוצר החכמה נשאר פתוח גם בניתוק המשתמש).
-
RE: ההגדרה איפוס התוכנה בסוף השימוש לא פעילה.
@bbn אוצר החכמה 19.1. אבל זה לא קשור כי בעבר זה עבד, ועכשיו התקנתי ווינדוס מחדש, ואת התוכנה מחדש ומאז זה לא עובד.
בהמשך היום אני ינסה להתקין את התוכנה מחדש. -
ההגדרה איפוס התוכנה בסוף השימוש לא פעילה.
אני רוצה שתוכנת אוצר החכמה תיסגר בין משתמש למשתמש, דהיינו שכל משתשמש שפותח את המחשב יפתח לו דף הבית של התוכנה.
אני יודע שזה קשור להגדרה אפס את התוכנה וכו' בכרטיסייה חלון תיזמונים, אלא ששם זה מופעל. (ניסיתי לכבות להפעיל את המחדש מחדש ואז להפעיל את ההגדרה מחדש ושוב הפעלה מחשב מחדש ולא עוזר). -
RE: הגבלת משתמש
@איתן-נוי אמר בהגבלת משתמש:
אז אולי אתה תצליח לעזור לי למה אוצר החכמה לא מצליח לפעול בשורת המשימות?
יכול להיות שלא עשית שהאוצר החכמה יהיה מוגן? (בחלות הוספת תוכנה יש למטה ריבוע ולידו כתוב "מוגן" תוודא שיש וי בתוך הריבוע).
-
RE: דבר שחשוב לשנות בגרסה הבאה
@השארפער אני תמיד דורש שהשם משתמש יהיה מס' ת.ז. ואז זה ממלא את השורה של שם משתמש בדיוק, ויורד מעצמו לשורה של הסיסמה. [אגב זה גם עוזר שלא ישתמשו באותיות, כי אם משתמשים באותיות אנשים מסתבכים, כיון שאין תצוגה על המסך נעילה האם המקלדת על עברית או אנגלית].
-
RE: האם אפשר להגדיר גישה למסמכים? התוכנה מאפשרת לי לתת אישורי גישה רק לתוכנות
@השארפער
אם יש אופיס 16 ומעלה אפשר מתוך הוורד בכרטיסייה קובץ/פתח ואז יש למעלה משמאל תיקיות ללחוץ שם ויש אפשרות לדפדף בתיקיות המחשב.