הצעות יעול
-
פתחתי עמדת אוצר החכמה אצלנו בביהכ"נ אם התוכנה, ורציתי לתת ברכת יש"כ על התוכנה המעולה, זכיות הלימוד נזקפות בוודאי למפתחים.
יש לי כמה הצעות שנראה לי שאם יוסיפו אותם לגרסאות הבאות זה יוכל להיות לתועלת:
א. אם אפשר שגם במסך של התוכנה כשהיא נעולה יהיה כפתור שיראה האם המקלדת על עברית או אנגלית, לתועלת מי שעשה שם משתמש וסיסמה אם אותיות.
ב. אם אפשר להעביר עוד הגדרות מהתוכנה ניהול עמדה להגדרות פרופיל כדי שיוכלו לשנות אותם בין משתמשים. כגון: איזה שעות בתשלום, הגבלת זמן שימוש, הסתרת כוננים, ואלי אפי' את התוכנות (שלכולם יהיה פתוח רק "אוצר החכמה" ולאנשים מסוימים שצריכים גם "וורד" יהיה פתוח.
אני מודע שזה הצעות מרחיקות לכת שדורשות הרבה השקעה, אבל אחרי שראיתי את כל ההשקעה שהשקיעו המפתחים חשבתי אולי יוכלו לעשות גם את זה. -
@משה-שמחה
רעיונות יפים.
נביא בחשבון אי"ה
תודה רבה. -
@admin אצלנו יש כמה עמדות, ונתוני השימוש לא מסונכרנים, ולכן אפשר להדפיס רק ממחשב 1, נשמח אם ישפרו את המערכת כדי שיהיה סינכרון ויוכלו להדפיס מכל המחשבים
תודה על הכל -
@יעקב-חיים
יש אפשרות שגם הלחצן הניהול משתמשים יהיה אם קוד ולא רק ההגדרות תודה רבה -
@ym148148 הכל עם קוד, הבעיה שהקודים לא מסונכרנים בין כל המחשבים
-
@ym148148 אמר בהצעות יעול:
@יעקב-חיים
יש אפשרות שגם הלחצן הניהול משתמשים יהיה אם קוד ולא רק ההגדרות תודה רבהאיך עושים את זה?
-
@יעקב-חיים
וודאי שיש אפשרות לסנכרון בין מחשבים.
אשמח שמישהו יכתוב הדרכה על זה.
אולי @bbn -
@admin בקשה נוספת, אשמח אם יסדרו את "קטלוג", אי אפשר להיכנס שם להגדרות, כמו"כ שיעבוד בווינדוס 11
-
@יעקב-חיים
מה הבעיה בווינדוס 11?
האם הקיוסק לא עובד? או הקטלוג?
אם זה הקטלוג, כנראה שחסרה התקנה של מנוע מסד נתונים -
@admin הקטלוג, הוא לא נותן לטעון מסד נתונים
-
@יעקב-חיים
לנסות להוריד ולהתקין מכאן:https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=54920&WT.mc_id=rss_alldownloads_all
-
@admin לא עזר